Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Grizzly Géza Előzmény: #593419

"A manyup rendszer miatt évente 500 milliárddal több adót kellett volna beszedni és azt nekem kellett volna a nyugdíjamig részben finanszírozni" --- idén pedig az államit finanszírozod pl,az 5%-os emelést,ami kb 150 mrd,miközben ****a recesszió van/lesz(valszeg). Ráadásul most olyan hasznosan bánnak az adóbevételekkel... Az energiaszektor nem érzi meg a megszorításokat,mondta valamelyik okos ma a TV-ben,na persze. A mi cégünknél (ami szemét multi) évi 20%-os a létszámcsökkentés immár harmadik éve,az elbocsátott kollégák most jönnek rá milyen jó is a való világban élni "magyar" vállalkozók kezei között,pl. fizetett szabadságot aláírod,de nem kapod meg,munkaruhát(ami jár) vegyél magadnak stb... A legjobb az a maszek aki levonja a jóember fizetéséből a járulékot(amit fizet utána az államnak)--MERT BE KELL JELENTENI... Te jó ég... Na én ilyen "magyar" vállalkozókból nem kérek,akik így bánnak a nekik dolgozókkal(tudom hogy nekik is nehéz,de ez a tényeken nem változtat). Ha lapátra kerülök,összecsomagolom a családot és elmegyünk világot látni...