Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #582316

A 400 milliárdos SZJA csökkenés átmeneti volt, az adójóváírás kivezetése után kb. ugyanannyi adó fog befolyni belőle, mint 2009-ben - minusz családi kedvezmény. Orbán felelős módon korrigálta Bajnai fedezet nélküli osztogatását ennyi történt, abba az irányba menve, amerre az ellenzék akart. Ezért az ellenzék minden kritikája az egykulcsos adóval szemben hiteltelen!

"Most jelenleg az történik erőltetjük az egykulcsost de a fedezetét úgy tudjuk megteremteni, hogy megy a mekk mesterkedés, amik meg is fojtják a gazdaságot. "

Ami megfojtja a gazdaságot az a devizahitelezés, a túlzott eladósodás, a dekonjuktúra a világban, a bizonytalanság az eurozónában, az általános üzleti bizalom csökkenése a világban, a bankok hitel/betét arányának helyreállítására tett kísérletek mondjuk a görög adósságleírás következményeként, és nem az egykulcsos SZJA és a bankadó.

Minden paramétert tekintve eladósodás és túlzott deficit eljárásra tekintettel a legrosszabb helyzetű országok között vagyunk Európában, akkor miért kellene dübörögnünk? Éppen a fenti paraméterek ellenére világbajnoki teljesítmény, hogy az EU átlagának nagyjából megfelelő mértékű növekedést vagy éppen visszaesést szenvedjük el és nem a hasonló paraméterekkel rendelkező országok gazdasági visszaeséseit, lsd. Portugália vagy éppen Görögország 7%-os visszaesése NEGYEDÉVENTE!