Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

KawaBazsy Előzmény: #582024

Izé.. sztem én értettem. Amúgy senki nem mondta, h különböző méretű kerekeket tegyen rá, nincs is ilyen autó összkerekesben. Azonos méretnél pedig nem számít h kopottabb vmelyik, a fordulatszám különbséget a differenciálmű kiegyenlíti.

"Keressünk gyorsan középső difit. Hol találunk ilyesmit? A terepjárókban is csak a jobbakban. "

Nem igaz. Azokban a kocsikban van, melyek ÁLLANDÓ összkerék hajtásúak. A terepjárók azon részénél, melyek hátsó kerekesek alapban, fixen kapcsolod hozzá az elsőt, de ez csak laza talajon használható. Tehát itt nincs, csak a meghajtott tengelyen. (Tudom, h kivétel pl a Mitsu Super Select, ne említsd meg..). Az általad említett autóknál abban nincs, amelyek alapvetően csak az egyik tengelyt hajtják, s segítségként kapcsolódik be - szükség esetén - a másik tengely hajtása. Amelyikben lehet fixre is zárni a 4WD-t, ott van, amelyikben nincs, s az szintén csak laza talajon, terepen használható. Másokban meg van (pl az említett Mitsu), de azokban is lezárható általában..

Még egyszer, SENKI nem mondta, h szereljen különböző méretű gumikat vagy kerekeket fel. Pont azt javasoltam, h vehet csak 2 új gumát is, nem gond, ha a hátsó kopottabb. Ha jól értem, Audi-ról van szó, abban van 3 diffimű..