Re: 2012.11.26
Előzmény: #577989"A szolgáltatások jelentős rését nem lehet kihelyezni meg áthelyezni, senki nem fog indiai fodrászhoz menni, meg indiába nőgyógyászhoz sem, nyugodj meg."
Nem Indiába - úgy értettem, hogy ők jönnek ide, ha megnyílik a piac.
"Nem látod a szolgáltatás jövőjét pedig alapos érgveket írtam le tovább nem tudom magyarázni, pedig triviális és akármibe fogadnék veled."
Mint írtam, értem, hogy mire jó a szolgáltatás, nem erről beszélek, hanem arról, hogy azok a szolgáltatások, amiről beszélsz, azok nem növelik a GDP-t, hanem elosztják a jövedelmet, elterítik. Ez fontos, de nem értéktermelő tevékenység, ezért nem lenne helye a GDP-ben.
"Az egészségügy egyébként az egyik leg élőmunka igényesebb terület"
Kolléga úr! Neked az sem jó, ha azt írják, hogy egyetértenek veled? :)
"Jó hogy mondod az oktatást merthogy arra én mondtam nagyon is jó és működő elképzelés más fikázza (borsodben nem lehet tabletet használni :) )meg csak azt szajkózza h meg kéne oldani aztán nem történik lóf@sz se, mint látjuk.."
Én nem tabletben, hanem bentlakásos intézményben látnám inkább a megoldást, ha úgy tetszik, én pont a tabletet nevezném álmegoldásnak. Tanuljanak meg hegeszteni, CNC-t programozni, ne webtervezőket, meg mérnököket akarjunk első körben képezni belőlük. Aki ilyenné akar válni (bárcsak sokan lennének) az megoldja magának a tabletet.
Így már érted? :)