Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: 2012.11.26

Spade Előzmény: #577914

Az a multi jön ide amelyik idejőn és olyan a jövője amilyen nem rajtunk múlik, nem tudsz és nem is lehet válogatni a GDP-nél hogy te hogy számítanád azzal nemtok mit kezdeni így számolják és kész mint mondtam már ez a definíció. A szolgáltatások jelentős részét nem lehet kihelyezni meg áthelyezni, senki nem fog indiai fodrászhoz menni, meg indiába nőgyógyászhoz sem, nyugodj meg. Elugranál fodrászhoz szombat délelőtt Delphibe , mi ? Nem gondolod komolyan :)

Nem látod a szolgáltatás jövőjét pedig alapos érgveket írtam le, tovább nem tudom magyarázni, pedig triviális és akármibe fogadnék veled h így lesz.

Az egészségügy egyébként az egyik leg élőmunka igényesebb terület pl. a takarításhoz az élelmiszer előállításához főzés stb. se kell phd. úgyhogy jóval több embert tudna egy világszínvonalú bér eü szolgáltatást végző egészségögy foglalkoztatni és nem is kéne leírni egy fél generációt, de itt is csak a kéne, kéne van nem látszik az előre lépés.

Jó hogy mondod az oktatást merthogy arra én mondtam (egyedül) nagyon is jó és működő elképzelést más fikázza (borsodben nem lehet tabletet használni :) ) meg csak azt szajkózza h meg kéne oldani aztán nem történik lóf@sz se, mint látjuk..