Re: kitartott nők
lagwagoner Előzmény: #577230"És a megosztó személyiség értékességében is differenciálni kell, nem mind1 h vki a gondolataival oszt meg v a viselkedésével megnyilvánulásaival. Persze mindkettő hasznos és elgondolkodtató, de amíg a nézetek sokfélesége gazdagíthat 1 fórumot, a metódus romboló és elriasztó lehet."
"H mire is gondolok arra AT jó példa (a probléma szintjén), röviden 1 szóval tudom jellemezni: SOK."
Hallod, AT? :-)
"Azért is mert nem lehet paritás, ember nincs akinek annyi ideje lenne h minden hsz-ére reagál, és rámutat részletesen az érvelési v tárgyi hibákra – amiből aztán jön a győzelemérzet és a még erősebben nyomulás…"
Ezt már Kissherceg is említette, jaja.
"z ilyen emberek kiskirályokká válnak a fórumokon."
Ezt Kisshercegnek kell eldöntenie, hogy az egyensúlyt hova szeretné balanszírozni. Bár, hogy AT-nak is igazat adjak, sok szakmai topicban nincs benne, tehát vannak "AT-free" zónák :-) Erre azt mondnaná: Tessék oda járni.
"Értelmes ember belátja ha többen magyarázzák el h vegyen vissza, persze olyan is van aki azt mondja h le vagytok ti xarva én nem akarok ennek a közösségnek a része lenni, ide csak ejakulálni járok. "
Vagy inkább úgy fogalmaz, hogy EGYÉNISÉG vagyok és ezért nem csatlakozom a közösséghez....
"márpedig jó volt, rádfolyok kinyúvasztalak feladod, és nah ugye h jó volt, készpassz."
Hmmmm, a perverzitás sokszínű.