Re: nincs cím
Spade Előzmény: #575817Csak néhányra reagálnék.
Az adócsökkentéseket amit mondtam tranzakciós adó+bankadó ugye 2014-re vonatkozna és akkorra erre ,már a 3%-hoz nem lenne szükség, de akkor is megcsinálnám ha emiatt pár tizeddel 3% fölé kúszna a hiány mert gyorsítaná a GDP-t és ez visszahozná persze az után h megszüntették az eljárást
.
az szja jó a mostani azt írtanm.
.
""Az oktatásban a könyvek helyett azonnal pdf-ben adnék ki mindent"
BAZ MEGYE!!! Lehetetlen.
"bevezetném a tabletek használatát (20 ezer HUF)"
BAZ MEGYE!!! Lehetetlen. "
.
ne viccelj ez hülyeség nézz utána, ha etiópiában írástudatlan gyerekek fél év alatt tudják használni az Androidos tabletet akkor BAZ megyében is tudni fogják, nem vagyunk ott se etiópiai szinten.
"Az egyéni alszámláknak igazából nem sok értelme van szerintem, ennél sokkal fontosabb, hogy a befizetések valamiféle kölcsönhatásban legyenek a későbbi kifizetéssel."
.
figyelmen kívül hagytad a leszármazók befizetéseit ezért kéne megcsinálni meg azért is mert informatikailag nevetségesen egyszerü feladat.
.
Az eurovegas az jó de a nyugatiakra spekulál, sztem nagyobb fizetőképes kereslet lenne az arab+izreli+orosz+klínai ügyfelekben és Szabolcsot mondtam nem Baz megyét van annyi munkavállaló aki elég értelmes ahhoz h beinduljon, az orosz-arab-izraeli-kínai angolt meg jkönnyen meg lehet tanulni és tanítani eltúlzott a térség lekutyázása. Induláskor Las vegasban is egy nagy lof@sz volt..
.
az eü-ben lehet h ez az irány de fényévekkel gyorsabban kellene haladni a szabályozást legalább utána húzni az semmibe nem kerülnu.
.
a Pakson nem az a baj h ellenzed vagy sem hanem h lof@sz nem történt 3 év alatt se, és egyet felépíteni kb. 9 év.