Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

hosszhuszár Előzmény: #573863

Nem arról olt szó, hogy beteszi a rendszerbe az üzletet, hanem fixen tud egy bérlőt az üzletre....nincs költség, engem felhí, hogy mikor mutatom meg az üzletet, a bérlőt felhívja, akkor tud e jönni, ott találkozunk hárman, de előtte küldjek képeket neki, meg alaprajzot, és ha ok a bérlőnek, kifizet 2 havi kauciót, és ő csak akkor kéri a jutalékát...

Ami fix, mert ugye az szent és sérthetetlen, ahhoz soha nem nyúlunk, mert ez a kialakult piaci ára a szolgáltatásnak, még akkor sem, ha pang az egész ingatlan piac....az ingatlanos jutaléka fix, mert az jár neki,,,,de miért....

Üzletelek 1 pár éve, üzletembernek nem nevezném magam, ennek ellenére, az volt a taktikám, hogy vevőt, nem engedek el, ha valamennyi nyereségem keletkezett az ajánlatán....itt nyilván, volt beker ár.......azért össze hoztam ezt-azt, ezzel a stratégiával, és nyilván olyan termékekkel, csináltam ezt, amiből volt utánpótlás....tehát lehet itt kitartani az árát bárminek, amiből nincs a piacon túlkínálat, viszont amiből ezernyi van, azt annyiért kell adni, amennyit éppen adnak érte, legyen az bármi, és ne legyen rajta veszteség.....

hát én így tettem, először 1 üzletből, aztán 2-ből, majd 3-ból....szerintem működöképes módszer...

Ezzel mindent elmondtam, szerintem.....