Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #554325Ha már süllők szóbakerültek egy -két sztori mennyire rapszódikus hal főleg ha éppen nincs étvágyánál.
Nem egyszer volt úgy mártogatok olyan helyen, hogy kopog az alja és gödrök vannak, ezekben szoktak állni a süllők, olyan 5 -ös 5,5 m -es mélység ideális hely nekik. Be van háromszögelve, nagy köd nincs akkor gps nélkül is leteszem a súlyt oda. Dobálok már fél órája semmi, hát mondom ezek nem esznek nem hiszem el nincs itt egy db sem. Fűzött hal volt rajta, próbáltam már megtörni egy kicsit szagosabb legyen azt is szeretik. Semmi. Volt néhány apró öklém, és pici bodorkák , amúgy snecival horgásztam addig, áhh mondom megpróbálom élővel hátha , lassan húzom vissza ugyanaz a pálya, megálltam egy ilyen gödörnél és csak tartogattam centis emelgetések, bumm süllő, kb fél óra alatt 3-4 kapás, addig ugyanott semmi. Ott húztam el az orruk előtt addig is rá se bagóztak. Más csali rögtön ment rá.
Vagy pergetés Dunán 7 centis kétrészes woblerrel dobáltam kompkikötőben éjszaka októberben , tele volt küsszel annyi rablás volt , hogy ilyet keveset láttam , dirr durr minden felé. 7 centis kétrészest kajálták sok kapás nem tudom mennyi nem akarok túlozni néhány óra alatt sok. Haverom akivel voltam nem volt ilyen kétrészes csalija szinte semmit nem fogott mellettem néhány méterre. Amivel dobált nem kellett nekik.
Szóval süllők azok képesek ilyen csodákra ez is egy ilyen kékvérű hal, nem eszik meg akármit, akármikor. :)
Aztán ha olyan kedve van a partra majdnem kijön a csali után, vagy feljön a csónak mellé, párszor megijesztettek már így.