Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #547644

Energikusabb vagy akkor biztos jó hatással van rád.

Én vmi olyasmit próbálok kialakítani ami jó a számomra, tehát jól esik megenni , jó a szervezetnek , és mellette kényelmesen tartható, nem kell erőlködni , hogy most ezt hol szerzem be stb stb.

D vitamin ha jól tudom a bőrön keresztül napsütés hatására is termelődik. Horgászom sokat vagyok a szabadban, és olyan a bőröm szerencsére könnyen barnul. Napi fél óra talán ami kell a megfelelő mennyiséghez. Hát azt túl szoktam teljesíteni éves átlagban vsz. :) Mondjuk 7 tojás naponta nem okozna problémát, de nem szoktam olyan sűrűn enni , néha néha 4-5 db-ot. Esetleg különböző gyümölcs turmixokba szoktam még nyersen azt is szeretem.:)

Vitaminhiánynak azért kellene jele legyen bőr, köröm, idegesség, fáradékonyság, fejfájás vagy ilyesmi gondolom bár nem értek hozzá. Ilyesmi semmit nem tapasztaltam. Jó hát az idő vasfoga kicsit megrágcsálta a hajzatomat, de azt inkább genetikai dolognak tudtam be mivel nem találtak semmi más okot. Férfias típusú hajhullás. :)

Azért is kérdeztem rá mert én éppen az ilyen korpa, teljes kiörlésű dolgokat növelem tudatosan (úgy ahogy) te pedig épp ezeket kihagyod. Nem egyszerű ez a modern táplálkozás. Régen jobb volt amit sikerült lőni, vagy halászni vagy gyűjtögetni az volt a vacsi. Összetett nagyon ez a téma mára már. :)