Re: nincs cím
Roberrtto Előzmény: #545557Nézd, az a baj nem fogjuk egymást tudni meggyőzni.
Elsősorban (szerintem) az átlegembereknek, az egybites felhasználók kedvéért lett olyan a win8 amilyen. Magyarán: pofonegyszerű.
Cégeknél valóban xp még a favorit, de idővel ott is eljön majd a váltás ideje, lesznek dolgok amiket az alól nem lehet megoldani.
Én mint otthoni felhasználó tökéletesen meg vagyok elgéedve a win7-tel, mérföldekkel jobb, stabilabb mint az xp. Ez útóbbival rengeteget szenvedtem, mindig bekaptam valami vírust, fagyott, lassult, újraindult. Win7-et pedig "csak" használom.
Apple termékekre meg szerintem nem fognak átállni ,se cégek, se magánemberek, eltekintve a lóvésabb rétegtől. Ettől függetlenül ők fogják microsofttal együtt uralni a piacot továbbra is, én mobilos szinten az android lassú hanyatlását várom, főleg akkor ha pár éven belül tényleg egybeolvad a mobilos és az asztali OS.
Én azt javasolom, hogy ne programozó szemmel szemléld a világot, meg ne is a multik szemszögéből.
Egyszerű felhasználó vagy, lövésed nincs mi az a processzor meg memória, egy egyszerűen kezelhető oprendszert akarsz ahol könnyedén tudsz facebookozni, böngészni, fényképeket nézegetni, multimédiát használni. Kész slusz, passz, az emberek nagy része erre használja a számítógépét, notebookját, akkor is ha windows akkor is ha apple.
Nem vitatom, valaki azért vesz apple-t mert dolgozik rajta, de nem ez a jellemező.
Szerintem meg nagyon ötletes, egyszerű a win8/wp8 koncepciója, de majd az idő eldönti kinek lesz igaza.