Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #541535

Narancsos? Nem tudom én még a mentolost is utálom, csak végszükség esetén. Hagyományos ortodox ízeket kedvelem, fűstízt, és illatot. :)

Nem vagyok egy nagy biológia szakértő, elég hiányosak az ismereteim ezen a téren, de vmi olyasmi ez a cigi hatás, hogy a nikotin egyrészt élénkít, másrészt felszabadít bizonyos boldogság hormonokat az agyban, dopamin szintet emeli talán, plusz ha a nikotin szintje csökken a szervezetben jelentkeznek az elvonási tünetek.

Ezt szokod meg , azt, hogy naponta x alkalommal olyan mintha ennél egy tábla csokit csak sokkal jobb érzés (csoki is vmi boldogsághormon téma) . Az, hogy a nikotin kitisztuljon a szerveztedből az nem egy világvége mondjuk 3-4 nap a nagyja eltűnik addig szenvedsz mint a kutya ezért. De ezt könnyedén ki lehet bírni. Viszont az, hogy milyen jó érzés volt mikor rágyújtottál az eszedbe jut azért később is, ez a nehéz vsz.

Próbáld meg azt, hogy nikotin tartalom nélkül szívod az ecigit, csak vmi illatos gőzt, észre fogod venni a különbséget. :)

Ahhoz tudnám ezt hasonlítani mintha azt fogadnád meg soha többet nem eszel semmilyen édességet. Ki lehetne bírni de k. nehéz lenne. Viszont a cigi nyilván sokkal intenzívebb élmény mint egy édesség, tehát még nehezebb. Szóval küzdjünk. :)