Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #541462

Egyvalami biztos aki cigizett az már nem fog olyan méla undorral nézni cigarettára mint az aki soha életében nem bagózott. :)

Persze jó ez az e-cigi ebből a szempontból amit írsz , hogy szépen csökkented a nikotin mennyiséget. Én most fehér multit szívok az 0,1 mg nikotin ennél gyengébb szerintem nincs.

Nekem volt olyan 1 teljes évig 1 slukk sem. Nem úgy hiányzott, hogy minden nap szenvedés vagy ilyesmi, volt , hogy hetekig szinte nem is gondoltam rá stb. Első néhány nap az kín, utána 1-2 hét kellemetlen de nem vészes, utána jó.

Csak sok kísértéssel szembesülsz, bárhol ahol bagósok vannak, könnyű visszaesni.

Lehet, hogy ezzel az e-cigivel könnyebb letenni, fene tudja majd végigjárod aztán beszámolsz róla. :)

Olyasmi lenne a megoldás vsz, hogy agyilag át kell alakulni, és teljes életmód váltás. Rengeteget sportolni stb totálisan egészséges életmódra átállni. Pl rád jön a cigizhetnék elmész futni 5 km-t, megint akkor leúszol 3 km-t és így tovább. :)

Gondoltam már arra is, hogy veszek egy nagy malacperselyt és mindig bedobom azt a napi 700-800 Ft-ot. De olyan perselyt ami átlátszó és látom milyen sok pénz gyűlt össze benne és nagyon motivált leszek. :)

Nehéz dolog ez, nagy akaraterő kell, mert egyébként tényleg milyen jó cigizni, nem, jó érzés ez kétségtelen :)