Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #540105

"Hiába van pecsét, ha a számlán nem szerepeltetik az olaj pontos nevét vagy a szűrőt"

Az biztosan nem márkaszervíz, hanem csak annak hirdeti magát.

" http://etika.blog.hu/2010/01/28/opel_szervizozon_8_opel_markakereskedes_lehangolo_tesztje_2_nap_alatt"

No, én most megvilágosodtam. Az az alapvető probléma, hogy ténylet nem értitek, hogy én a márkaszervíz alatt nem a franchise kereskedők kutyaütő és csak hivatalból fenntartott szervízakármiiről beszélek, hanem még egyszer: A prémiumautok GYÁRI márkaszervizéről, azaz arról, amit maga a gyártó üzemeltet és felügyel. Ez Audi-BMW-Mercedes, és talán még pár esetében lehet összesen Magyarországon. Ha nem ezekről az autokról beszélünk, akkor semmi különbség aközött, hogy a "JJHJOKJF" Opel kereskedésbe viszed kendácsolni az autot, vagy máshová. Elég megnézni a Suzuki kereskedéseket (nem prémium), hogy mig korábban kerületenként volt tucatnyi Budapesten, most országosan van annyi. Nem véletlen és ebben nem csak az játszik szerepet, hogy csökkentek az eladások.

Egy 2-3-4 milliós új alapáru autonál (szinte) oly mindegy hová viszed, de egy 10+ új alapárunál már nagyon nem, feltéve, hogy 6-8 évnél fiatalabb az auto. Ezekben már olyan elektronika és alkatrészek vannak, amit nagyon kevés helyen tudnak javítani, de elqrni bárhol.