Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #538771Ha külföldön lennénk, akkor _AT_-nak adnék igazat, itthon viszont neked adok :-)
Bár nem tudom, nincs ismeretem a prémium autószervizekről, de a népautóknál lehangoló a vélemény. Nem az a legnagyobb probléma, hogy "drágábban" dolgoznak a márkaszervizek, hanem drágábban dolgoznak és hanyagabb munkát végeznek, mint a márkafüggetlen szakik (akiknek ugye fontos a hírnév, pozitív szóbeszéd, hisz nincs mögöttük egy franchise, szerencsére internet van, meg forumok :-)) Én még senkitől nem hallottam, hogy ne fizetné ki a 20-30%-al magasabb díjat a szakszervizben, ha az az anyacég által előírt munkákat és alkatrészekkel, kenőanyagokkal dolgozna. Amit azonban a márkaszervizek jó hányada csinál az szégyen (természetesen itt is vannak kivételek). Hiába van pecsét, ha a számlán nem szerepeltetik az olaj pontos nevét vagy a szűrőt (direkt banális dolgokat mondtam, mert ezen is elcsúsznak), de eéőfordul, hogy nem ahhoz a motorhoz való levegőszűrőt rakják be :-) vagy csak kifújják. Meg mit számláznak és mit raknak be, az is gyanakvásra ad okot. Részemről ezért járok én is magán szakihoz, mert a márkaszervizekben volt egyfajta csalódás (sok dologra odafigyeltek, de csináltak kuszaságokat) és nem mehetek 100 km-eket egy jó márkaszervizekbe. Amúgy vannak franchise márkafüggetlenek szervizek is (Bosch, lavina) ezeket nem ismerem, ahová a mainstream modelleket szerintem jól szervizelik és sok helyen pecsételnek is, amit kötelesek a gyártók elfogadni (pár éve már érvényben van ez a törvény). Új (modern) Japán, koreai autót azonban én is márkaszervizbe vinnék, az egyedibb (itthon kevésbé ismert) megoldások miatt (bár a német -nem is annyira - új TSI motorokkal még vergődnek a magyar márkaszervizek, ami szégyen, gondolom megspórolják a továbbképzéseket, amit kötelezeővé kéne tenniük az anyacégeknek), és a japán/koreai itthoni márkaszervizekről elég jókat is hallottam. Gondolom a technikai fejlődés/megbízhatóság mellett a támogatottságra is odafigyelnek, nem hagyják elkanászodni a márkaszervizeket (itt-ott még arra se képesek, hogy informálódjanak az anyavállalat által ajánlott új olajokról/sztenderdekről. "Gyó az ahogy van" szellem uralkodik, tiszta szocVolán feeling).
Totalcaron olvastam még évekkel ezelőtt, hogy egy újságíró/blogoló kivitte ismerőse Audiját valamelyik német nagyvárosi márkaszervizbe (valamit tudott a tulaj, hogy nem itt vitte el) ahova kint szokta amikor dolgozik, és a megbízott sofőr csodálkozva vette észre a számlát, mert az nem volt több mint MO-n focusának szervizelése. No Comment.
És egy remek blog egy márkaszerviz "tesztről", na ilyeneket hallok én is:
...és csak olajat akart cseréltetni csupán....mi lehet ha bajod is van?