Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

hosszhuszár Előzmény: #540105

Viszont ilyen is van:

egyik barátomnak nem működött a klímája az autójában.

Kérte, hogy segítsek neki.

Jó, gondoltam bevisszük a kárpát utcába.....azt mondta, csak oda ne, egy vagyont fog fizetni....mondom biztos nem, de Ő kizárta ezt a lehetőséget.

Klímásról klímásra jártunk, az egyik, a klíma kompresszort cserélte volna, a másik felújította volna, a harmadik beleberhelt volna valami más típusét, bontottat olcsóé...

Jó, mondtam, itt fejezzük be, bevisszük a kárpátba, egy hiba megállapításra, a költségeket átvállalom....

így is lett, ismerős felhív, fogadnak, mehetünk.

Odaérünk, lebeszélem az emberrel, mi a gond, és a lelkére kötöm, nehogy javítsanak rajta valamit, mert a barátomnak arra nincs pénze, csak tudni akarja mi a baja a klímának...mondja ok, érti.

15 perc, hozza ki a kocsit a műhelyből, adja a kulcsot, és hozzá teszi, kész van....a fejemhez kapok...

Azt mondja, nyugi 1 vezeték, az az 1 db vezeték volt lecsúszva a klímáról, már működik, és nem került semmibe....

tényleg veszett drága volt, és nyugodtan mondhattak volna bár mit, hibának....

Én is mellőztem a kárpát utcát, de egyszer nem égett valami izzó a műszerfalon, és este nagyon rossz volt, mert nem láttam amit kellett...elvittem a szerelőmhöz, szétszedte, de izzót nem talált, ráadásul úgy szerelte vissza, hogy nagyon nem tetszett....

elvittem a kárpátba, gondoltam, ez nem lehet olyan drága....

mondom mi a baj a munkafelvevőnek, röhög, aszongya, ott nem is lesz izzó, mert a motortérből jön a fény, egy száloptikával....:)))