Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Novák a Facebookon: "Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet"

Ibiza Előzmény: #537628

van zsidó bűnözés is..ők intellektuális vonalon nyomják..kereskedelmi vagy pénzügyi csalások a jellemzőek...szabadalomsértések..

A cigány bűnözés nem feltétlen kötődik mélyszegénységhez.. a lányok futtatása a nagyértékű betörések a zsarolásos bevédéses esetekben is ott vannak.. ráadásul nagyon jól élnek.. az uzsorázás a csicskáztatás is zömében az övék..

az erőszakos bűncselekmények sem köthetőek szegénységhez.

nem kell beszopni az idealizált.."azért lop szegény eltartsa a családját"..mert piát cigit lopnak..nem kenyeret felvágottat...és saját felhasználásra..a segély nagy része is azonnal a kocsmába megy..

ne álszenteskedj..

más..a kisebbség..kicsit furcsa ha valaki mellét döngeti kisebbséghez tartozik utána zokon veszi ha lezsidózzák vagy pereskedik ha cigányozzák... jönnek az érvek "azért nem kapok segélyt munkát mert cigány vagyok.."

sztem megoldás lenne ha nyílvántartanák ha valaki kisebbséghez tartozik vagy oda sorolja magát..(azért lehetne valamihez kötni..mert ha jól olvastam olyanok alapítottak grúz és egyéb kisebbségeket akiknek semmilyen alapja nincs erre) lenne kisebbségi kártya..mint lakcímkártya.. mivel sokan attól tartanak retorzió éri őket kisebbségük miatt ezért a személyi igazolványban ne legyen ez nyilvántartva (max egy jelzés a személyihez tartozik egy kisebbségi kártya) de legyen hozzá külön fényképes kártyája.. és amikor nyilvántartásba veszik nyilatkozzon adatai nyilvánosak e a kisebbségi képviseletek felé.

Mert ismerek olyan zsidót aki tartja szokásait, ünnepeit de nem véresszájú és bőven elhatárolódik bármilyen zsidó képviselettől...