Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Bocsánat

Ibiza Előzmény: #534522

ebből megint látszik semmi közöd a vállalkozáshoz..

fejlődési én növekedési pálya tervezés minden országban minden cégnél van.. folyamatosan azt számolják fenntartható e..mert bizony csinálnak 5 és 10éve terveket.

attól még te nem tudod mi egymilliárd..ez lehet másnak nem gond.. simán lekezelnék 10mrd-ot ha kell.. más kérdés számomra nincs szükség 1,5mrd forintnál nagyobb összegre..

van egy tervem és van egy álmom.. a nagyobb pénz megvalósítja az álmom..de segít elérni a célomat..és lerövidíti az ehhez szükséges időt..

kb 600millió lenne ebből a csetreszek.. a többi a folyamatos készpénzáramlás eszköze lenne..

kedvesem nem változna meg mert ő a világ kincse..nem mérhető pénzzel..

az átmeneti dolgaimat nyílván kiszórnám hiszen átmenetieknek vásároltam...de van pár vagyonelem ami megmaradna..hiszen véglegesnek is csináltam/vettem.. része a tervemnek.

Nagy pénznél az a lényeg a valódi belső igényed legyen a mérce..ne a majomkodás..a pénz az eszköz..ami segíti a célok elérését..az alkotási vágy megvalósítását.

hál'isten a családom a barátaim is ilyenek.. én is jól érzem magam a pléhasztalos thai utcai árusnál a kockásabroszos étteremben vagy az 5csillagos szállodában. a majomkodást nem bírom..nincs is rá igényem.. a ruháim a stílusom megfelel mindenhova.. szerencsésnek gondolom magam a fentiek miatt..

1mrd az "csak 3,5 millió eur.. ha ez segít felfognod.

sikeres vállalkozó? mit jelent? nem emléxem azt írtam volna bárhol is sikeres vállalkozó lennék..linkeld már be.. én azt mondtam egy vállalkozásban dolgozom.

nekem mit jelent? szabadságot ad..előhozza és lehetővé teszi az alkotási vágyak kiteljesedését.. kitalálsz valamit - már indul a kórus ez hüjeség ezt nem lehet- oszt megcsinálod..ráadásul még az igényszintet is alapból kielégíti..az már bingó..

ismerek vállalkozókat akik akárhogy keresnek soha nem boldogok..még osztrákot is.. jön hatalmas szép autóval de xxk eurós számlát nem tudnak időre kifizetni..

azt kellene megértened a pénz egy technikai eszköz.. ha kézbe veszel egy kupacot és remegsz..akkor soha nem viszed semmire.. vesztettél.

nem kell mindenkinek vállalkozni.. egy vállalkozáshoz kvalitások kellenek.. mint az énekesnek.. a jó esztergályosnak..kereskedősnek.. ha nem vagy olyan akkor hiába. Meg kell találnod a képességednek megfelelő minkát, feladatot akkor lehetsz boldog..hálisten nekem ez megvan.