Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ez+az

Csusza Előzmény: #533461

Kösz.

Egyébként nem írtál hülyeséget, egy nap játszadozás után nekem is ez a legnagyobb gondom, hogy az e-cigivel nincs kontroll, ha az ember nyugiban leül pöfékelni, megfeledkezhet magáról, és túlszívja magát.

Szerintem tegnap bele is futottam ebbe a problémába. :-) Bár nem "gyújtottam rá" több alkalommal, mint normál cigivel, mégis estére úgy éreztem magam, mint amikor az ember egy duhaj éjszaka számolatlanul szívja a cigeket. (Kis émelygés, enyhe hányinger, tipikus tünetek.)

Persze hülye is voltam, mert valószínüleg túl erős (magas nikotintartalmú) löttyöt rendeltem, mert féltem, hogy kamu a dolog.

De nem az, ezért már rendelek is "nullásat", amivel kikeverek valami lájtosabb löttyöt.(Létezik egy számítási mód, amivel normál cigiről lehet átszámolni a niotinéhséget, de ezt persze nem vettem komolyan. "Majd én okosabb leszek!" :-) )

Ha értenék hozzá, csinálnék egy mini rászerelhető elektronikus időzítőt, de inkább egy számlálót, ami mondjuk 10 vagy 15 szívás után letiltana, hogy észrevedd magad. Ilyen sajnos nem létezik, de szerintem megint valami világrengetőt találtam ki. :-))

A nikotinéhség érdekes dolog. Biztosan más mérgeket is hiányol a hozzászoktatott szervezet, de a nikotin lehet a legfontosabb. Nekem tegnap például egyáltalán nem hiányzott a normál cigi. (bár mondom, gyaníthatóan kicsit "túllőttem" magam :-) )

Szerintem egyébként a "szertartás" része hiányozhatottt neked a pipa után is. (Elővesz, megmatat, megpödör, meggyújt, szagol, kézben fogdos, szív, sűrít, kipuffog...)