Regisztráció Elfelejtett jelszó

ez+az

Ricsi

Szóval lenne 1-2 megjegyzésem...

A fiam e-cigizik, nem rossz. Jó az ízük, és kellemes az egész. Ami nagy gáz, hogy a cigi elég, elfogyott, azonnal nem gyújtassz másikra. Itt nincs semmi kontroll, szívod egész nap, amíg le nem merül az akksi, és még nem szereztél be pótakksit. Szóval, figyelj rá oda, egyszerre 5 percnél tovább ne pöfékelj, mert nikotinmérgezést kaphatsz.

Szerintem hihetetlen átverés az, hogy az embernek nikotinéhsége van. Elmondom miért. Én cigiztem nagyon sokáig, de mellette pipáztam is. A pipát is letüdőzöm, nem aprózom el az élvezeteket. Volt, hogy elszívtam egy pipát, és 2-3 perc múlva rá akartam gyújtani egy cigire, pedig nikotin annyi jutott belém, hogy másnak egy napra elég lenne. Aztán abbahagytam a cigit, most is pipázok és szivarozom, de ha 2-3 napig olyan a környezet, simán nem gyújtok rá. És ami a legszebb, nem is hiányzik. Kikopott belőlem az az érzés, hogy rá akarok gyújtani. Ezért állítom azt, a cigibe van valami olyan, ami miatt meg akarod gyújtani. De az biztosan nem a nikotin, mert az a pipában sokkal több van.