Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csakhogy borzadjunk el az emberi gonoszságon.

Dr. ursi Előzmény: #533320

"Hiszen abban a korban élsz. Bármikor élhetsz a szeretet korában, mert ez rajtad múlik. Bármikor láthatod, bármikor meghallgathatod és bármikor megérintheted. Nem csak volna. Csak rajtad múlik. Vagyis egyszerűen csak változtass az életeden, ha ezt nem látod és vedd észre:"

igen IGAZ !

hiszen pl. megmondta hogy szegények mindig lesznek veletek.

meg tudom én hogy mindenkiben meg kéne látnom őt.

persze megmondom őszintén mindenkiben nem tudom.

hiszen pl ha minden koldulónak aki odajön adnék abból ami nekem sincs sok :o) ráadásul a fele egyértelmű hogy csaló, akkor én éhenhalhatnék, mert mindenemet odaadnám ezeknek a fele csalóknak és akkor velem mi lesz ? :o) na itt jön a hit hogy majd Ő gondoskodik rólam, de hát azért megmondom őszintén amit eddig sikerült elérnem nem akarom odavetni olyanoknak akik semmibe sem nézik és elisszák elkábítózzák vagy a kitartójuknak tejelik.

nem. nem és nem.

amiben tudok segítek, akinek látom hogy tényleg egy ágról szakadt segítek de sosem tudnék pl egy koldust bármennyire is megsajnálom és Krisztus valszeg ezt tenné befogadná a házába én nem tudnám :o( eccerűen nem akarnám.

szóval megbuktam :o)

is asszem itt bukunk meg mindnyájan.

de azért szerettem volna személyesen is akkor és ott találkozni Ővele magával :o)