Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Csakhogy borzadjunk el az emberi gonoszságon.

Előzmény: #533311

"de itt most nem értünk egyet."

Csak hiszed :)

"hiszen meg van írva, hogy: nincs senki másban üdvözülés csak ebben az egy névben, Jézus.

Általa, Ő vele és Ő benne.

Istenem, bárcsak élhettem volna abban a korban, bárcsak ott lehettem volna, bárcsak láthattam volna, bárcsak hallgathattam volna, bárcsak megérinthettem volna !"

Tévedés. Olvassad újra a szöveget, amelyből kihagyod a zsinat félrefordítását:

"hiszen meg van írva, hogy: nincs senki másban üdvözülés csak ebben az egy névben, SZERETET.

Általa, Ő vele és Ő benne."

Csak a szeretetben, csak a szeretettel és a szeretet által lehet üdvözülni.

Innentől kezdve az óhajod egészen másképpen hangzik:

"Istenem, bárcsak élhettem volna abban a korban, bárcsak ott lehettem volna, bárcsak láthattam volna, bárcsak hallgathattam volna, bárcsak megérinthettem volna !"

Hiszen abban a korban élsz. Bármikor élhetsz a szeretet korában, mert ez rajtad múlik. Bármikor láthatod, bármikor meghallgathatod és bármikor megérintheted. Nem csak volna. Csak rajtad múlik. Vagyis egyszerűen csak változtass az életeden, ha ezt nem látod és vedd észre:

"Istenem, bárcsak észrevennék az emberek, hogy abban a korban élnek, amikor itt vagy, bárcsak láthatnák, bárcsak hallgathatnák, bárcsak felismernék, és megérinthetné őket az Igéd, a SZERETETET! Hiszen meg van írva, hogy: nincs senki másban üdvözülés csak ebben az egy névben, a SZERETETben, vagyis benned.

Mindörökké Ámen."