Re: Csakhogy borzadjunk el az emberi gonoszságon.
Ibiza Előzmény: #532814igen.. amikor gyermek voltam jó volt ott voltak szüleim akik levették a terhet rólam.. a problémáim az enyémek voltak de nagyon kicsik... nekem még be kellett kötnöm kék indigópapítba a füzeteimet.. ez volt a max gondom..amúgy egész nap a természetben voltam..haverokkal fejeltem vagy fociztam..megfigyeltem mindent.. de imádtam az állatokat..bogarakat..madarakat..a a mai napig is..érteni vélem a természetet..ott látom ezt a végtelen rendet és az élet megjelenési formáit..
sztem sok ember ezt a nyugalmat időtlenséget keresi..most repül az idő akkor alig bírtam kivárni dolgokat..mondták öregek ne siess mindennek eljön az ideje és majd később repül az idő..így is van.
a vallás tán egy kis időtlenséget egy kis nyugalmat ad.. amikor másra rakhatod a terheid.
".a hit az amikor tényleg úgy helyezem életemet Jézus lábai elé Isten tenyerébe feltétel nélkül végtelen bizalommal és odaadással " ez szép nagyon szép.. ezt valóban nem tudom megtenni.. de azt is mondják segíts magadon az Isten is megsegít...
Régen szerencsés voltam..csak úgy bejöttek dolgok.. most keményen meg kell dolgoznom mindenért.. és volt egy időszak amikor ha rossz jött még jött rá másik.. még többet kelljen dolgoznom.ha valami eldőlhetett rosszul akkor abba az irányba ment.. most hálisten az van legalább nem hátráltatnak..ma már ez is valami..
Pedig jó embernek gondolom magam ,) nem szemetelek ok nélkül nem bántok senkit.hatalmas szeretet van a lelkemben..általában többet adok mnt kapok.. ételt viszek a csövesnek..(mielött lejárna a kajcsi inkább csöveseknek viszem elkobzom a lányoktól.. óvom a természetet..nem mintha fizetséget várnék de néha nagy terhek vannak..kevesebb az energiám mint pár éve..
A válság is ebből áll..ami régen 1 egység energia volt az most 2-3...munkában is...szóval így..