Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Ciprus

Előzmény: #531627

Aztán ezek után még érdemes ezt is megfontolni ;)

http://www.portfolio.hu/gazdasag/milliok_allasa_mulik_svajc_es_kina_magatartasan.170091.html

Érdemes elolvasni a cikk CÍMÉT:

"Milliók állása múlik Svájc és Kína magatartásán"

Mit is jelent ez? Azt, hogy világszerte millióktól veszik el az állást ezek a szemét országok. Pedig mi is a valóság?

"A rangos Peterson Institute for International Economics közgazdásza az anyagban kijelenti, hogy ha a saját fizetőeszköz leértékelési/gyengítési politika helyett inkább belső keresletük élénkítésére koncentrálna az említett két ország mellett Japán, Izrael, Szingapúr és Oroszország, akkor akár több millió fővel is többen dolgozhatnának jelenleg az Egyesült Államokban"

Ha valaki esetleg eddig még bármi mást hitt volna, most már nyíltan kiderül, hogy az USA az egyetlen ami számít az ilyen liberálnácik pedig őket szolgálják ki, méghozzá mindenféle gerinc, vagy elv nélkül.

Ez meg maga a csúcs:

"Gagnon szerint a gyengítési árfolyampolitika által okozott káros munkaerőpaici mellékhatásokat azzal lehetne mérsékelni, ha valamilyen többlet adóteherrel szembesülnének az árfolyamukat manipuláló országok akkor, amikor egyesült államokbeli, vagy eurózónabeli pénzügyi eszközöket vásárolnak."

Vagyis TERRORT mindenkinek, aki a FED-del szembelyehezkedik. Bármiféle fegyverrel, de térdre kell kényszeríteni, amikor a FED-nek, vagy a FEDNEK ALÁRENDELT pénzpiacokon védeni próbálja magát.

Egészpályás letámadás.

Ja igen, és a lényeg. A cikk a liberálnácit "a rangos Peterson Institute for International Economics közgazdászának" mutatja be, miközben valóság az, hogy az illető a FED prominense és fizetett alkalmazottja.

Tehát a dolog immár egyre kevésbé van álcázva: Pénzügyi háború van, amelyben a FED mindenkit el akar taposni, aki még képes ellenállni a teljes kiszolgáltatottság eszméjének. Több száz éve ezen dolgoznak a Keresztes Lovagok vagyonából és a Borgiák, Fuggerek, Rockefellerek tudásából és közreműködésével táplálkozva és idén ezt be akarják teljesíteni. Vajon mit tudhatott ezekről Kahn, hogy ilyen gyorsan ki kellett venni a játékból?