Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 124 cseh benzinkutat vásárolt a MOL

banyaiz Előzmény: #528581

Szerintem azért inkább ne teszteljük ezt a gazd polt elhúzódó válságos körülmények között. Elég lesz ha a lassú kilábalásnál veszi az akadályokat. Nemhogy tornádóban.

"Az lenne a kérésem, hogy ezeket a beszólásokat errefelé mellőzzed, tudsz te normálisan is írni, ha olyan hangulatod van."

Megtisztelve érzem magam, hogy úgy véled tudok normálisan is írni. :) Azt nem tudom megígérni , hogy a kérésednek mindig eleget tudok tenni, max törlöd ha úgy érzed. Elragad hév meg a villamos aztán muszáj szidalmaznom a jóembereket , így van ez. :)

A kérdőív témakörét azért tartom silánynak mert kb olyan ez mintha megkérdezném , hogy melyik polgártársunk szeretne 1 milliárd dollárt a számlájára. Természetesen nagy lenne a tolongás. Csak azt felejteném el kifejteni a kérdésben, hogy ennek az 1 milliárdnak a feltétele az, hogy 500 méter magasan 100 méter hosszan egy kötélen lépdelve átmenjen mindenféle biztosítás nélkül, miközben a kötelet elkezdik elfűrészelni és a ha nem ér át időben így járt. Így már biztos nem sok jelentkező lenne.

Na kb ilyen ez a kérdőívesdi is. Kontraszelektált kérdésfeltevés, kontraszelektált válaszok, kontraszelektált teljesen értelmetlen eredmény. Ennek ellenére gondolkodtam visszaküldöm, de volt benne egy adatlap , hogy a jövőben is kíván e konzultálni, gondoltam kíván a nyavaja aztán ennyiben hagytam a dolgot.