Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #525636

"hogy éppen megkerestek egy szállítmányozási cég létrehozásával kapcsolatban, csak nem küldik azóta sem a szükséges adatokat, hogy a számítást, költség és kockázatelemzést megcsináljam hozzá. Pedig szép nagy kamionokat lehetne vásárolni, az meg ugye minden gyereknek az álmai között szokott lenni :) Viszont ha nem lesz belőle semmi, hát nem lesz belőle semmi. Ilyenből rengeteg van, ..."

Érdekes, még ősszel azzal a zsidó mondással válaszoltál, engem yuppieként letrompfolna, hogy amelyik utcában 20 halas bolt meg tud élni ott a 21. is :-D

Na de mindegy. Szállítmányozás? hát igen: éles verseny, partner/kifizetéskockázat, útdíj miatti (is) szűkülő marzs. A nagyoknak (Waberer's és társai) megérheti skalpolgatni alacsonyabb marzzsal is, de a kicsiknek....? Nem tudom, nem értek hozzá. Valami defenzív szektorban kéne nyomulni. Gyógyszeralapanyag, palagáz, olajhomok kitermeléshez szükséges alkatrészek exportálása Kanadába (a vélelmezhetően gyengülő forint segíthet is). Hevesen is most indult valami fémipari cég 300 millából. Nem tudom, lehet ezek is üres hype-ok...