Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #525084

Nézzünk egy burkolt ellentmondást:

Azt írja _AT_ egy mai hozzászólásában, hogy: "Azaz, én arra kívántam utalni, hogy egy 2-400.000 nettó fizetés félretétele valójában pont egy prémium életmódot von meg valakitől húsz éven át,... Igenis élni kell, ha valaki tud akár 400.000 Ft-ot félrerakni önsanyargatás mellett, akkor inkább tegyen félre 100-200eFt-ot, a többiből meg ÉLJEN. És ha ennyi pénze van, akkor igazán nem nagy szám egy négy-öt éves prémium autot venni pár év megtakarítás UTÁN, hanem ez a normális. Mert mi végre a nagy fizetés, ha leszottyadt 10-20 éves csotrogányokkal jár?"

Majd pár órával később ezt írja: lagwagoner: "De ha jól értelmezem, ha meg van kb. 600 000 HUF abból rakjon félre 200-at, 200 az alapellátásra (rezsi, benzin, ruha, élelmiszer), 200 a prémiumra (utazgatás, belga sörök, gyűjtésn egy 4 éves BMW-re stb.). Jól értelmezem?"

_AT_: Rosszul. Ez NAGYON NEM a BMW kategória. Ez mondjuk egy új Suzuki kategória, esetleg, de nagyon esetleg és rettentőhatáresetként új Mondeo.... Egyébként, szerintem az A6/4 éves úgy 500-1 milliós nettó megmaradó havi jövedelemnél "normális", mert ott nem gond az üzembentartása.

Mókás: egyik hozzászólásban elég pár százezer fennmaradó összeg egy A6-osra, másik, későbbi hozzászólásban már egy milla kell :-) és a pár százezer már csak Suzukira elég :-) Ennyire azért nem durva az infla, kolléga :-)

Szóval egy kicsit legyél következetesebb; csak a hitelesség kedvéért :-) na meg összezavarsz mindket, hogy mennyi pénz kell a tutira :-)

A többire majd később reflektálok, jó éjt :-)