Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Roberrtto Előzmény: #522766

Pl, mert olcsóbb és amire nekem kell arra nem jó az ipad, iphone.

De az apple asztali oprendszere sem. Nekem példéul kell .net keretrendszer.

De az apple termékek piaca amúgy sem magyarország, hanem nyugat európa és USA. Az rendben, hogy Pesten sok embernek van iphoneja, meg a gazdagabb rétegnek, de pl én egy 10e fős városban lakom, itt egy újgazdag palinál és a barátnőjénél láttam eddig csak.

Elhiszem, hogy nagyon pöpec az iphone, de minek vegyem meg kártyafügeltenül a 3gs-t még mindig 120k-ért, mikor vehettem egy nexus s-t tavaly nyáron 63k-ért. Érted, fele ár, azt a pénzt inkább elstrandolom vagy bármi és sokan igy vannak itthon, még azok is akik 300k nettót keresnek.

Az ipad már más téeszta, az nagyon bejövös és szerintem nem is vészes az ára (iphonehoz mérten).

Win 8 RT-vel szerelt gépeknek midnenképpen be kell menniük a 100k alatti ársávba és akkor lehet keresnivalójuk, e én titko nreménykedek 70-80k-s kínai win8 RT-s táblában is.

A sima win8as táblákat meg az ultrabookokkal kell összehasonlítani. Nekem ezekkel az a bajom, hogy gyenge számomra a processzor ennyi pénzért.

Én mindenesetre nagy jővőt jósolok win8/wp8nak.

Azt meg nem igazán értem miért nem futnak majd azok a szoftverek win8on amik win7en. Ez nem akkora fejlesztés mint xp-vista. Jó, nyilván lesznek oylan programok amikhez új driverek kellenek, de ez legyen a legkevesebb. Úgyis kiadják majd a gyártók hozzá, röviddel win8 megjelenése után.

Amúgy a win8ban ami a léyneg, hogy nincs szoftveres bug, legalábbis nem akkora mint vistában volt. Azt igazából ott szúrták el, sok különbség nálam nincs vista és win7 között, csak ez útóbbi simán müködik, mig vista egy böngészésnél is lefagyott..

Win7 azért lassan 3 év alatt terjedőben van meglátásom szerint, igaz sok helyen még valóban xp van, de előbb útóbb ők is váltani fognak, ha nem win8ra akkor amjd következő verzióra:)