Re: nincs cím
Tapasz Előzmény: #521527"Ahhoz pont olyat kell dobni, ami másnak nincs. Ilyen volt az Apple ZÁRT rendszere, és "közösséghez tartozás" érzése, amely jól mutatja, hogy ennek a fajta "közösségépítésnek" van értelme. Mert azzal szemben amit leírtatok, nekem pont az a véleményem, hogy Jobs igazán zseniális húzása nem az volt, amiket felsoroltok, az csak a "nagy terv" része volt: A nagy terv pedig az volt, hogy olyan csúcseszközt és design-t(!) gyártson és kategóriát teremtsen, amit a világ legnagyobb hatalmú, és leggazdagabb emberei is a kezükbe vesznek, ugyanakkor a sarki homeless számára se legyen elérhetetlen. Igazi demokrácia, amikor a lord is, és a koldus is ugyanazt használhatja és ez mindenki számára "természetes" érzés lehet. A lord számára egy VÉGRE használható eszköz, amihez nem kell két diplomás oktatás, a koldusnak meg egy kis beleérzés a lordok világába."
Hát nem is tudom ...
Műszaki egyetemi diplomával, középfokú angol nyelvizsgával egy délelőttömbe került
hogy egy, a neten talált magyar nyelvű útmutató segítségével
szinkronizálhassam a számítógépemmel. Maga a készülék az szuper, de ez a zárt hálózatosdi dolog idegesítő. Nem tölthetsz le semmit sem illegálisan, nem használhatod szabadon.
Nekem többet nem kell. Jelenleg egy androidos telóm van, és no problem. Nem kell külön töltőt cipelni, mert szabvány mikrousb-je van. Nem csak 5 gépre lehet csatlakoztatni. Nem tudsz aksit cserélni benne, mikro SIM.