Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #520213

"Mindez csak azért érdekes, mert egyszer a 100 milliót "beláthatatlannak" akarod látni, egyszer meg a milliárdokat "szóra sem érdemes"-nek."

Egyik jelzőt se használtam, de (és ez a másik hibád itt) szokás szerint végletekig kiforgatod szavainkat.

"Persze, csak akkor mi a francnak neked több milliárd HUF."

Ugye-ugye hogy kiforgatod....Ki beszél itt milliárdokról amikor 100 millió is "beláthatatlan" számomra :-) LOL

"mikor a feleséged, anyád, testvéred évek múlva megtudná, hogy milliárdos vagy és nem is adsz nekik. "

"A legjobb esetnek azt írod, hogy hazugságban élheted le az életed..."

Megint eltévedsz velem kapcsolatban: ez a legrosszabb esetben. Én azokról beszélek akiknek nem kéne elszámolnom, semmiről (haverok, felületes ismerősök, munkatársak volt szomszédok). Ő nekik miért kéne ezekről tudni? Akiket meg leírtál, meg abszolút nem ilyenek. Mind rokonságomat mint ismerőseimet tekintve. Van egy rossz tulajdonságom: túl jó ember ismerő vagyok, első kérdéséből, attitűdjeiből meg tudom ítélni milyen ember. Nem is kell válaszolnia. Volt aki megpróbált lehúzni, nem sikerült. Azonnal meg is szakítottam a kapcsolatot. Kölcsön se nagyon kértek tőlem (ismernek etéren). Talán 1x adtam életemben.

Több olyan cimbim akiknek nem mondtam el pontosan mennyi a fizum, de cimbieim maradtak, mert egyszer kérdezték ismeretségünk elején, csak úgy (nem ezen lihegve) és szemmel láthatóan nem is érdekli őket a téma. (nyilván válaszomat igaznak vélték, hisz az 50 cm-es 12 éves TV-m ,15 éves autóm és 6 éves mobilom ezt alátámasztotta szemükbe :-)). kapcsolataimban meg ez nem volt kérdés szó szerint, ha az lenne, hamar megszakadna. 5 év múlva meg miért ne tudná meg az igazat. Ha nyavalyog, repülne tőlem... de ez a tulajdonság hamar lelepleződik, hamarabb mint 5 év.

Múltkor egyik bizalmi barátomnak meséltem, hogy jobb periódusban vagyok, mégis kifizettettem vele a sörözést (persze nem ok nélkül :-) de ez most ne lényeg) és szem rebbenés nélkül ki is fizette, pedig utolsó ezresei voltak a tárcáiban. Szóval akiket közel engedek, azok rendesek, nem kotyognak. Amúgy egy embernek nincs 1000 barátja, max pár darab.

De ha koreai, japán terepjáróval járnék vagy drágább házban laknék, rokonaim, meg barátaim azt is megértenék de ugye nekem 100 millió úgy is "beláthatatlan", hisz megírtad mint ojjektív hírforrás :-)

Egyebek mellett meg érdekes, hogy sok olyat hallani, hogy szegény néniket ölnek meg és kínoznak meg 1000 forintért kis rogyadozó parsztházakban. Szóval mindig kérdéses hogy a védelem milyen arányban áll a vagyonnal szemben (igaz ez az állítás téged igazol). de a szegénynek is sok félni valója van, sőt...