Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #520153

"Ha az említett dollármilliárdosok még nem lettek öngyilkosok, alkoholisták, akkor azért a forintmilliókkal is meg lehet bírkózni (igaz sokan nem bírnak)."

Mint már számtalanszor leírtam, az említett dollármilliárdosok nem "egyből azzá váltak", hanem szép lassan értek el oda, vagyis volt idejük "akklimatizálódni" a vagyon növekedéséhez. Ezzel szemben azok, akik megkapják a vagyont, azok többsége öngyilkos, vagy alkoholista lesz, esetleg önpusztító, ez ügyben ajánlom figyelmedben az újgazdagok gyerekeinek viselkedését. A pénz és a vagyon egy TEHER, amit viselni is tudni kell, ami egyáltalán nem egyszerű, ha valaki nem szokott hozzá.

Mindez csak azért érdekes, mert egyszer a 100 milliót "beláthatatlannak" akarod látni, egyszer meg a milliárdokat "szóra sem érdemes"-nek.

"de egy 50 milliós (Bp környéki) ház, koreai (full extrás) terepjáró, azért nem egy feltűnő jelenség. És hazudhatom környezetemnek azt is, hogy ezeket hitelre vettem fel (kegyes hazugság)."

Persze, csak akkor mi a francnak neked több milliárd HUF. Ezt egy átlagon felüli fizetésből is meg tudod csinálni, méghozzá úgy, hogy még csak meg sem kell különösebben erőltetni magad. Nem mellesleg, tudod meddig tudnál hazudni ez ügyben? Nem sokáig bírnád azt. És valaki úgyis elszólná magát...

Szóval, csak nézzed meg: A legjobb esetnek azt írod, hogy hazugságban élheted le az életed... szép kilátás. Mondtam én, hogy nem tudnál ekkora pénzzel mit kezdeni és összeroppantana, na itt a példa, amikor a feleséged, anyád, testvéred évek múlva megtudná, hogy milliárdos vagy és nem is adsz nekik. Kész, game over, kábítószer, KO.