Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #519895

"Ez is benne van természetesen. Most őszintén, vállaljak fel itt konfliktusokat pusztán ilyenek miatt? Hogy mondjuk azt válaszolom az 50-100eFt-os órákat nézegetőknek, hogy az még a vicc kategória, ha órákról beszélünk?"

Ez megint a csizma az asztalon, hogy ki mennyiért akar/tud venni valamit. Ha valakinek nem (annyira) érték egy óra, és imádja az 1000 forintos műanyag órákat és azt vesz, akkor miért ne tegye. Vagy ennyit szán egy órára. Én 500 milliónál se szánnék többet erre mint 50e, ha ennek hordása nem jelent többlet anyagi előnyt (pl. gazdag sznobokkal üzletelek) Miért kell kifelé mutatni valamit (megfelelési kényszerből, akár vagyoni helyzethez mérten vagy azon fölül), ha az illető belülről erre nem tart igényt. Ha meg valaki él-hal az órákért és van évi 2 000 000 keresete, de hajlandó mindenről lemondani csak hogy legyen egy egymilliós órája, ám tegye, hisz az okoz neki elégedettséget (ezt te is sokszor hangoztattad).

""Svájcban egy átlagos pü-i megtakarítás 60 millió forint, tehát 100 millióval egy jóléti állam átlagpolgára lehetsz, amiről a föld (Magyarországon is) több mint 95%-a csak álmodik."

Ettől még egyáltalán nem nagy összegről beszélünk, a világ 5%-a egy igen komoly mennyiség, "

Most csak mondtam egy számot, lehet, hogy 98,8% álmodik erről...nem tudom.

"az mondjuk 6 millió évente, tehát negyven év alatt már 240 millió jövedelemnél tartasz - abból csak félre tudsz tenni 100 millát :"

Életvitelfüggő.