Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

Előzmény: #519482

"Nem. Csak kérdem, hogy miért nem érdemes elolvasni, elgondolkozni amit Zsiday meg vakmajom ír."

Tessék? :o Én pont nem azt írtam, hogy nem kell elolvasni, hanem éppen azt írtam rbbj-nek, hogy azért, mert nem értek vele, attól még el kell olvasni. Ha jobban megnézed, azért is szoktam a véleményükkel vitatkozni, mert adott esetben nem értek vele egyet. Amikor meg igen, akkor meg idézgetem is, lásd például Zsiday azon véleményét, hogy ~400 Ft-nak kellene lennie egy EUR-nak normális körülmények között, tehát minden ennél jobb árfolyam baromi sokba kerül nekünk.

"Utána írok valamit ami "RÁM" jellemző, majd te lebolsizol, le neoanarchistázol, le yuppie-zel. Nagy beszélgetés. Itt-ott álságos ez a kontraszt."

??? Ezt most nem értem. De tényleg nem. Én VÉLEMÉNYEKET, IDEOLÓGIÁKAT kritizálok, nem személyeket. Magyarán nem TÉGED, hanem legfeljebb az adott esetben kifejtett VÉLEMÉNYEDET nevezem néven. Ez azonban nem "jelző", mint a "hülye vagy", hanem az, hogy EZ A BAJOM a véleményeddel, azaz az, hogy ennek a bukott ideológiának tartom. És mint észrevetted, ha kéred, ki is fejtem. Bár inkább azt szoktátok kérni, hogy legyek rövid - én pedig erre szoktam írni, hogy ha viszont az vagyok, akkor meg az a baj. Tudj' Isten, nehéz errefelé nyuszikának lenni :)

Namármost, ha a másik felét is hozzáteszem a mondathoz:

"A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne. nem a nemtudás a baj, hanem az akarat és az érdek , és az ellenfékek (ahogy ez ma divat mondani) hiánya."

Én akkor sem értem, mit szerettél volna ebből kihozni, mert a liberálbolsevikok SEMMIFÉLEKÉPPEN nem tudnának olyan világot teremteni, ami elfogadható lenne, hiszen tíz év alatt gyakorlatilag összedöntöttek mindent. Innentől minek nekik még tíz évet adni? Mire? És leginkább: MIBŐL?

"Na most te OFF-olsz az utolsó bekezdésben. A topic (magyar) aktuálpolitika nélküli!!! Nem? :-) Nem is értettem először amiről írsz, mert én "sorosgyuribácsiék"-ról beszélek és akik fölötte vannak. A magyar aktuálpolitikát idehozni igazi csizma az asztalon :-) ebben a magasröptű beszélgetésben :-)"

Ezt most megint nem értem...