Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

lagwagoner Előzmény: #519450

" Bombával berohanni egy bankba, hogy "mocskos" liberálbolsevikok? Ez megoldás szerinted?"

Miért, írtam én ilyet?"

Nem. Csak kérdem, hogy miért nem érdemes elolvasni, elgondolkozni amit Zsiday meg vakmajom ír. Elolvasom amit Zsiday, Vakmajom, Nyilasi, meg Te írsz és megfogalmazódik bennem egy rám jellemző dolog ahogy írod: "Ne hidd el. Ne fogadd el. GONDOLKOZZ EL!

Ez nem tény, nem információ, hanem csak pár gondolat. Nehogy magadévá tedd! Azt tedd magadévá, amit magadénak érzel. Mert az vagy te és az lesz a tiéd. Ha abban segít, amit írok, akkor már van értelme. DE EZ NEM TANÍTÁS, ez nem oktatás (még ha néha abban a stílusban is írok, tudom, de ez van), hanem csak beszélgetés."

Utána írok valamit ami "RÁM" jellemző, majd te lebolsizol, le neoanarchistázol, le yuppie-zel. Nagy beszélgetés. Itt-ott álságos ez a kontraszt.

Bár már csiszolódik a modorod...csak így tovább :-)

""A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne."

10 év alatt olyat teremtettek, amibe az egész fejlett világ éppen beledöglik. Szerintem nem kellene ezzel tovább próbálkozni."

Most lelepleződtél, kis szelektor :-) Nem idézted tovább amit írtam....:-) így mást jelent.

"A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne. nem a nemtudás a baj, hanem az akarat és az érdek , és az ellenfékek (ahogy ez ma divat mondani) hiánya."

Na most te OFF-olsz az utolsó bekezdésben. A topic (magyar) aktuálpolitika nélküli!!! Nem? :-) Nem is értettem először amiről írsz, mert én "sorosgyuribácsiék"-ról beszélek és akik fölötte vannak. A magyar aktuálpolitikát idehozni igazi csizma az asztalon :-) ebben a magasröptű beszélgetésben :-)