Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #519465

"Na ők nem olvasnak téged, főleg itt :-)"

Pedig, de bizony, erről jópár privát tanúskodik, mert ahhoz persze gyávák, hogy itt írják le.

"Csak néha úgy írsz, hogy azokat kell meggyőzni akik ezen a forumon vannak."

Furcsa. Én nem meggyőzni akarom őket, hanem kitéríteni a megszokásból, avagy a vakhitből.

"Nem akarom a forumtársakat fényezni, de akik itt írnak, azok az átlagnál nagyobb pénzügyi, életszemléleti, racionálisabb (és talán másban is) ismeretekkel rendelkeznek."

Ahhoz képest még senki sem lett milliárdos tudomásom szerint, sőt, még csak komoly sikertörténetekről sem szoktam olvasni. Vagyis, lehet, hogy az a több, mégiscsak kevesebb valahol.

"Ezt sajna el kell fogadni, mert igaz. Vízióimba már látom, ahogy megerősített biztonsági fém ajtók és ablakok mögött, több fázisú légtisztító rendszerek mögött lehet csak elviselhető az élet, azoknak persze akik ezt meg tudják fizetni (szóval akik nem adósodtak el üveggyöngyökért)."

Ajánlom figyelmedbe a passzív és autonom házak erre szakosodott szobáját, ami önálló levegőt keringet. Most gondolj bele, régen átszellőztek az ablakok mert nem zártak jól. Mára eljutottunk oda, hogy olyan jól zárnak, hogy résszellőztetni kell őket, hogy nem fulladj meg. Vagyis adtunk az egésznek egy jó nagy pofont. Az meg, amikor már nem is szellőztetünk, csak gépek lélegeztetnek, az már igazi Darth Wader szindróma.

"Aki ennek bedőlt és eladósodott, nincs forrása a megváltozott életkörülményekhez igazodni (légtisztító, ellenszerek megvétele), így kiszelektálódnak, hisz nekik is egy rövidtávú gondolkodású "sör, virsli, tv" szemléletű utódaik lennének, szóval még állati szinten vannak felfogásban."

Az ember teljesen felesleges, csak a baj van vele, sokkal egyszerűbb, ha eltűnik a rendszerből, amit a gépek uralnak. Agent Smith.

"Bezony, emiatt nekem még egy 12 éves 55 centis tévém van, mert ennyit is érdemel az egész kínálat."

72cm B&O. Eddig még plazma, vagy LCD nem ért a közelébe a képminőségben, pedig nem is HD. Csak jó :)