Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

lagwagoner

A vakmajomba írt véleményedre is ide válaszolok, ha nem zavar; ha gondolod kopipészteld ahova szeretnéd:

"Nekem azokkal van bajom, akik magyarként és a szerszám itteni oldalán állva ennek ellenére azt szajkózzák, hogy ezt nekünk kötelező élvezni és aki nem élvezi az elmebeteg. Ez zavar, nem az, hogy ilyen a világ."

Na ők nem olvasnak téged, főleg itt :-) Szóval emiatt tűnhetsz sokak szemében OFFENSEnek, és sértő, lekezelőnek. Rossz helyre címzed (legalább is így tűnik, még ha a az E/2 személyű címzést általánosságban is írod, ahogy az angol nyelvben kell. Maradjuk a német típusú "man"-szerűségnél :-) főleg ha a duatásról van szó :-)).

"Egyébként, nem véletlen, hogy ez az ideológia uralja a világot, ha a légypapírból végtelen mennyiséget lehetne gyártani, minden légy arra szállna és kipusztulnának."

Ez jó, megjegyzem :-)

"Akkor miért mondod, hogy nincs értelme? :) Ha mindenki még egy embernek elmondja és ezzel kételyt ébreszt benne, már többet tettÜNK, mint hinnéd. "

Értelme van, azoknak akik felvesznek valamit az itt elhangzottakból. Csak néha úgy írsz, hogy azokat kell meggyőzni akik ezen a forumon vannak. Nem akarom a forumtársakat fényezni, de akik itt írnak, azok az átlagnál nagyobb pénzügyi, életszemléleti, racionálisabb (és talán másban is) ismeretekkel rendelkeznek. Szóval akik téged olvasnak már egy szintet elértek (értsd ahogy értem .-)) és környezetükre már vélelmezhetően pozitív hatással vannak, voltak. Akiknek meg kéne hogy figyeljenek kicsit rád, azok nem itt vannak, talán nem is kíváncsiak más véleményére. iwiw, jútyúb, valóságsó nekik a net.

"Ami annyit tesz, hogy ez bizony annak a technológiának a hátulütője, ami ma már némileg tompítani is tudja."

Ezt sajna el kell fogadni, mert igaz. Vízióimba már látom, ahogy megerősített biztonsági fém ajtók és ablakok mögött, több fázisú légtisztító rendszerek mögött lehet csak elviselhető az élet, azoknak persze akik ezt meg tudják fizetni (szóval akik nem adósodtak el üveggyöngyökért). És az összeesküvés elmélet meg is van erre. A hitelt üveggyöngyökért egy szándékos modern emberi evolúciós szelekció. Aki ennek bedőlt és eladósodott, nincs forrása a megváltozott életkörülményekhez igazodni (légtisztító, ellenszerek megvétele), így kiszelektálódnak, hisz nekik is egy rövidtávú gondolkodású "sör, virsli, tv" szemléletű utódaik lennének, szóval még állati szinten vannak felfogásban.

Ez gyomorforgató számomra, de el tudom képzelni.

Már Churchill is megmondta: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok."

Urbán legend :-)): http://www.urbanlegends.hu/2010/01/churchill-csak-abban-a-statisztikaban-hiszek-amit-en-magam-hamisitok/

"A mennyiség nem jelent minőséget. Szerintem az átkosban, amikor hétfőn még TV szűnnap is volt, akkor is több nézhető film volt, mint manapság a 120-on összesen. "

Bezony, emiatt nekem még egy 12 éves 55 centis tévém van, mert ennyit is érdemel az egész kínálat. helyette töredékéből inkább veszek légtisztítót.. Pedig most megy az ATV-n a fórum Gréczyvel. Imádnád pedig, még hogy nincs érték :-DDDD Hihetetlen....