Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

Előzmény: #519425

"folytatva a vakmajomba írtakat. De csak röviden, hisz kimoderálsz :-)"

ON TOPIC hozzászólást soha nem moderáltam ki. Egyszer majd nézzed meg, hogy mit moderáltam ki, a 90% arról szól, hogy "miért moderálsz, ne moderálj, b+ a moderálást", a maradék meg arról, "megdöglesz, amikor újra uralmon leszünk", "A k*va kormány", "Matolcsy báci hüje", "Ojbán báci diktátoj" amik engem piszkosul nem érdekelnek. De a többit minek szedném ki? ezeket is csak azért, mert elveszik a kedvüket azoknak, akik normálisan akarnának beszélgetni. De ezt tényleg ne kelljen már mindig leírni, úncsi :)

"Ahogy írtad nemrég nekem: "a népnek sör, virsli, tv" kell. Szóval kényelemből vagy tudatlanságból, úgy is a "liberálbolsevik" hitel lesz a nyerő."

Nem egészen, mert azt már megtanulták, hogy a sör, virsli, tv-hez egyrészt nem kell hitel, másrészt a liberálboslevik hitelnél ugyan először lesz single malt whiskey, utána mangalicakolbász és HD kivetítő, de utána már semmi sem.

"Csak be kell csoszogni és kész."

Már nem, mert már nem adnak hitelt, amit adnának, az meg olyan drága, hogy egyből elriasztja azt, aki fel akarja venni. Akit nem riaszt el, az vegye nyugdotan fel. Engem az már nem zavar!

"Szóval egy házi asszonynak, egy mérnöknek, Zsidaynak vagy vakmajomnak mit kellene tennie? Bombával berohanni egy bankba, hogy "mocskos" liberálbolsevikok? Ez megoldás szerinted?"

Miért, írtam én ilyet? Én azt írtam, hogy "ne a bankokért sírjanak", meg a "banki profitért", meg ne az "uzsora beszűküléséért", hanem az emberekért. Mert ugye annak a felfuttatása, ami kis híján csődbe vitte az országot, az pont ez az ideológia volt. Ha tehát például egy NORMÁLIS hitelért érvelnének, nem zavarna. Ha normális bankokért, nem zavarna. De ezekért a trógerekért könnyet ejteni? A külföldi kizsákmányoló bankokat éltetni és azokért sírni? Ne viccelj már velem, még a végén tényleg megsajnálom őket :)

"Hisz se a gravitációt, se a kapitalizmust nem lehet (még legyőzni)."

A kapitalizmusról nem értekeztem, én az amerikai imperializmusról és az Imperaial Monetary Force-ról, valamint a csatolt háborús propagandagépezetről (TI, AI) értekeztem. Minden látszat ellenére ezeknek a bankrendszerhez csak annyiban van közük, hogy a kezükben tartják. Válasszuk ezt ketté, mert különben nem lesz érthető.

"Szóval Zsiday is, vakmajom és banyaiz is a [...] küzd"

Voltaire-rel szólva: "Nem értek egyet azzal, amit mond, de halálomig védelmezni fogom azon jogát, hogy elmondhassa azt". Én nem azt mondtam, hogy ne mondhassa el a véleményét, én azt mondtam, bármilyen furcsa is, hogy NEKEM kell azért harcolnom, hogy egyáltalán elmondhassam és az keresztültörjön az általuk épített liberálboslevik ideolgóia rendszerén az emberek fejébe.

"Sokan azt hiszik (szerintem te is), hogy az igazságot kell keresni, mert az nincs meg."

Rosszul hiszed, én tudom erre a választ. Istennél az igazság. És ennyi. Nincs igazság, a fogalom sem létezik. Csak vélemények vannak.

"A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne."

10 év alatt olyat teremtettek, amibe az egész fejlett világ éppen beledöglik. Szerintem nem kellene ezzel tovább próbálkozni.

"Kérdés: a liberálbolsevikok vannak többen vagy a nem liberálbolsevikok."

Természetesen a nem liberálboslevikok vannak többen, de nagyon sokan vannak, akik szimpatizálnak az ideológiával. Ennek pedig leginkább az az oka, hogy eddig nem volt ALTERNATÍVA SEM, hiszen én mondjuk magányos harcos voltam, de mainstream ideolgóia nem volt. Teljesen nyilvánvaló, hogy a náci ideológia nem szalonképes, a Bilderberg csoport már már meseszerű, az összeesküvés elméletekkel tele volt a padlás, de igazából mindenhol ez az ideológia uralkodott, legfeljebb a színe, vagy a fazonja volt más.

Most viszont az erőteljes konzervatív vonal, amiben az állam igenis aktív szereplő előretört és szemmel látható alternatívát mutat rendszerszinten, amely mindenképpen figyelemreméltó, hiszen most már VAN VÁLASZTÁS.

Ha pedig megnézed a közvéleménykutatásokat, akkor pontosan azt fogod találni, hogy nagyon sokan érzik már ezt (tulajdonképpen a választani tudó többség) de a másik rész is inkább kivár, hogy mi lesz ebből. Kíváncsiak lettek az emberek, ami azért fontos, mert ez NEM ELUTASÍTÁS, hanem várakozás. És ez önmagában egy óriási eredmény!

"Ha a liberálbolsevikok vannak többen, akkor ők a többség, tehát a többségi akarat érvényesült."

A hithű liberálbolsevikok nagyon kevesen vannak, csak mivel eddig ők voltak a mainstreamek, ezt mindig úgy tudták bemutatni, mintha ők lennének többen. Ez most szemmel láthatóan megtört, tehát az már biztos, hogy nincsenek többen, sőt, valójában a támogatottságuk (MSZP+DK+LMP) nem is változott a választások óta, ami példátlan a demokráciák történetében: Egyszerűen nem bírnak szavazókat gyűjteni.

"Megint náluk a laszti..."

Nem, lássad meg a valóságot: Már gyengülnek, de nagy erővel kell fellépni ellenük, mert mindenre képesek, hogy újra kézbekaparintsák a hatalmat és lepusztítsanak mindent, mint a sáskajárás. Nálunk van a laszti, hogy felszámoljuk az ideológia mindenhatóságát, amit a fejekbe nyomtak a különböző kábítószerekkel. Ahogy ez sikerül, pontosan akkorára fognak összeomlani, amennyien vannak - nagyon kevésre. Ezt azért már az SZDSZ sorsa is megmutatta, valójában nincs mögöttük már senki sem. Csak a látszat.