Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

lagwagoner Előzmény: #516295

folytatva a vakmajomba írtakat. De csak röviden, hisz kimoderálsz :-)

Ahogy írtad nemrég nekem: "a népnek sör, virsli, tv" kell. Szóval kényelemből vagy tudatlanságból, úgy is a "liberálbolsevik" hitel lesz a nyerő. Hisz az ott van, egy 30 000 fős településen van 6-7 bank. Csak be kell csoszogni és kész. Igen 20 évesen akár ház is. 5 év mulva meg lehet sírni, és az államnak nyafogni. A láthatatlan kezek meg mossák kezeiket.

Szóval egy házi asszonynak, egy mérnöknek, Zsidaynak vagy vakmajomnak mit kellene tennie? Bombával berohanni egy bankba, hogy "mocskos" liberálbolsevikok? Ez megoldás szerinted?

Nem. Mindenki (a jobbak) ésszel megpróbálják a helyzetnek megfelelően (!) kihozni a legjobb megoldást. Hisz se a gravitációt, se a kapitalizmust nem lehet (még legyőzni). Szóval Zsiday is, vakmajom és banyaiz is a világbékéért és testvéri szeretetért küzd, de egy olyan világban kell megélni ahol az szabja meg a mindennapokat, hogy reggeli után "sorosgyuribácsiék" melyik gombot nyomják meg úgy hanyag eleganciával. Csúnya, igazságtalan dolog....és akkor mi van? Kit érdekel? Ki hátráltatja őket ebben? Senki. Akkor miért ne tegyék?

Sokan azt hiszik (szerintem te is), hogy az igazságot kell keresni, mert az nincs meg. A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne. nem a nemtudás a baj, hanem az akarat és az érdek, és az ellenfékek (ahogy ez ma divat mondani) hiánya.

Kérdés: a liberálbolsevikok vannak többen vagy a nem liberálbolsevikok. Ha a liberálbolsevikok vannak többen, akkor ők a többség, tehát a többségi akarat érvényesült. Ha nem a liberálbolsevikok vannak többen, akkor viszont a liberálbolsevikok jobban szervezettek mint a nem liberálbolsevikok, tehát fejlettebb szereveződő képességgel rendelkezők a lustább kényelemszeretőbb széthúzó nem-liberálbolsevikokkal szemben. Megint náluk a laszti...

és ahogy írod, ők lesznek a "jók"...