Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

prospero Előzmény: #519425

"A liberálbolsevikok 10 év alatt olyan világot tudnának teremteni ami szerintem a föld lakosságának vagy 80%-nak (neked is) elfogadható lenne. nem a nemtudás a baj, hanem az akarat és az érdek, és az ellenfékek (ahogy ez ma divat mondani) hiánya."

Bocsánat, hogy beleszólok. De a liberálbolsevik ideológia most éppen Görögország gazdaságának összeomlását okozza, a spanyoloké, olaszoké inog, lehet egész Európát elsöpri Magyarországgal egyetemben. Ennyit a szép új világról 10 év alatt, amit az alatt a közel 10 év alatt teremtettek, amikor a hatalom náluk volt. Nem baj, hogy nem akarok az elmúlt 8 mellé, még 2-t adni nekik, hogy meglegyen a kerek 10-es szám?

Egyebekben amit leírtál abban van igazság, azaz, hogy az embereknek a legnagyobb problémájuk a válsággal, hogy csodák csodájára nem fogyaszthatnak annyit, mint korábban. Ami szerintem döbbenetes. És igen. Ők vannak többen, akik semmit sem tanultak és ezért továbbra is szívatni fogják az országot, meg magukat, miután Orbán 4 év alatt megteremti a pénzügyi feltételeket ehhez ismét, úgy mint 1998-2002-ben.