Re: juni 05 18:00
Moneywheel Előzmény: #516602balacy: Már egyszer leírtam a véleményemet.
kezdőknek:
- Kedves kezdők, ha képtelenek önállóan kinyomozni az internetről azt, hogy mit jelent a demo számla vagy azt h miként kell azt letölteni stb. , akkor azonnal felejtsék el ezt az egész tőzsdézést a saját jól felfogható érdekükben. Remélem, hogy most sokaknak, sok pénzt sikerült megspórolnom. Ezt az eltanácsolást, nem nekem hanem a "tőzsdeoktatónak" kellene megtennie.
- Kedves kezdők, még véletlenül se dobják ki a pénzüket az ablakon azzal, hogy tőzsdetanfolyamokra befizetnek. Nem tanítanak ott semmi olyan befektetési titkot, speciális tudást amivel majd bankot fognak robbantani, vagy havi keresethez stb. (nem tudom még miket mondogatnak) jutnak, és amit az interneten ne lehetne megtalálni. Ne ugorjanak be a mesebeli eredmények, optimalizált hozamgörbék bevillantásával fűszerezett csili - bili világba. A nyúlüreg sokkal de sokkal mélyebb, és ennek a mélységeivel, határvonalaival nem a tőzsdesulis színvonal foglalkozik. Remélem, hogy most ismételten sokaknak, sok pénzt sikerült megspórolnom.