Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: juni 05 18:00

balacy Előzmény: #516593

Ha hallgattál volna párszor, tudnád, hogy soha nem biztatok senkit egy-egy tanfolyamon való részvételre, az ilyen free előadásokon. Nincs rá szükségem. Ha pedig be kell tennem egy reklámblokkot, az sem lehet több mint 3-5 perc, és előtte szólok, hogy most az jön.

A "mi a demó számla" kérdés pedig két okból került bele: többen nem tudták, hogy van ilyen, és rögvest éleset nyitottak, illetve viszonylag sok kérdés merült fel vele kapcsolatban, a viccestől (megkapom-e a demón elért pénzt, hogyan lehet azt hazautalni) a komolyabbakig, meddig használható, van-e egyéb kötelezettségem vele, hogyan kell nyitni, ha nyitok, akkor nem követelhetik a pénzt, tudok-e véletlen éleset nyitni az MT4-ből stb. stb.

Ezek egy kezdőnek problémát okozhatnak, a fő témáról a megbízási típusokról pedig nem is merem elmondani milyen hiányosságok vannak sokaknál.

Én tudom, hogy ezeket a fontos infókat sokan ismerik, de sajnos sokan nem, így nem árt ezeket terjeszteni. Hogy sok helyen ezeket "Kezdő tanfolyamként" pénzért teszik az nem az én dolgom, illetve nagyon örülök, hogy van olyan oktatást is végző sikeres tradertárs, aki hasonlóképp gondolkodik, és akár előadásokon, akár videó formájában segíti a kezdőket, free formában. Plusz annak is, hogy sok ismerős, vagy ismeretlen trader forumokon is segíti a kezdőket.