Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

Dr. ursi Előzmény: #515751

ismét jól látod.

érdekes amúgy hogy sok eurót nem használó ország - köztük Svédország - jegybanktörvénye sem felel meg az EKB által elvárt jegybanki függetlenség kritériumainak (ezt ők írták le, nem én :o))

na de kérem én nem értem miért kéne egy eurót nem használó ország jegybanktörvényének megfelelnie az ekb-nak ?

imf.

most épp a spanyoloknak akarnak hitelt adni ... míly kedvesek és előzékenyek, majd ők kisegítik a spanyolokat - amúgy ők juttatták oda őket ahol most vannak gazdaságilag.

az imf mögött álló erők.

mi is hiába kapálództunk hogy nekünk nem kell mert tudjuk magunkat finanszírozni - és ezt folyamatosan bizonyítjuk is - mégis erőltetik, hiszen ránk akarják kényszeríteni azokat a korlátokat, bilincseket amivel majd ők diktálhatnak.

véleményem szerint egyébként most is csak olyan imf hitel lesz, amit mi akarunk.

vagyis ha imf nem oylat ad, akkor nem lesz.

értsd nem készenléti hanem védőháló

kénytelenek voltunk ezt kitatlálni, jó magyar észjárással, hogy viszek is ajándékot (vagyis az lesz amit akarsz kedves imf) meg nem is (vagyis az lesz amit mi akarunk) :o))) Hála az Égnek hogy ilyen kormányunk van.

egyébiránt attól féltenek minket hogyha felhasználnánk a devizatartalékot - érdkees mennyire fontos nekik a magyar emberek devizatartaléka ... - akkor a befektetők kivnnák a pénzüket és a forint brutál begyengülne, és nem lenne devizatartalékunk ugye amivel megfékezzük a gyengülést.

hát nemtom, de imf-t tanulmányútra kéne küldneni svájcba és japánba meg még egy két országba ahool bőven volt van devtart és valahgy mégse sikerült megálljt parancsolni a valutájuknak :o) igaz ők ás irányba álltak de ez ebből a szmepontból mindegy.

mert imfbe nagyon hülyék ülnek (vagy épp pont azért mert a mögöttük lévők irányítják a devpiacot) ha azt képzelik h a napi 4ezer mrd-s devpiacon bárki is megálljt tud aksztani bármely devizának bármely irányba ha a naygtőke (pont azok akik imf mögött vannak) beindul