Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

Előzmény: #515692

"No de nem írok ennyi ortodox dolgot ide mert jön AT és kitörli az egészet. :)"

Dehogy törlöm, különösen azt, amiben ENNYIRE elszólod magad.

"Hmm, azért nem adja oda bárkinek bármikor mert azzal a céllal hozták létre azért tőkésítik ha vhol gond van akkor hitelezzen, de úgy, hogy próbálja az adott országot megfelelő irányba "terelni" gazdaságilag. Ezt azzal tudja elérni, hogy a hitelnyújtás előtt, közben feltételeket támaszt ellenőriz stb."

Na kéremszépen: Magyarország MINDEN létező paraméternek megfelel a költségvetésével, Európa és világbajnok számos tételben. Tessék mondani, hogy van az, hogy amikor a liberálbolsevikok voltak hatalmon, akkor ezek nem számítottak, csak az ország pusztítása, most hogy nincsenek ott, akkor meg az, hogy újra úgy legyen minden, mint ahogy akkor volt?

Tessék mondani, tényleg nem tetszett észrevenni, hogy azt tetszett leírni, hogy az "IMF azon pénzügyi körök érdekeit KÉNYSZERÍTI RÁ a bajban lévő országokra, amelyek a megbízói érdekeit képviselik?" Tessék mondani, tényleg nem látszik a SAJÁT véleményed alapján, hogy az IMF arról szól, hogy az uzsoramaffia világképét erőszakolja rá mindenkire?

"Ha nem vesszük igénybe akkor is szükségünk van hitelre csak piacról az drágább , és adott esetben be is fagyhat."

Nem akarlak elkeseríteni, de újólag megjegyzem, hogy semmi szükségünk több pénzre, ugyanis sokkal több van, mint amire a legextrémebb esetben (totális befagyás) esetén szükségünk lenne. Ez egyszerűen tényszerű. Nem mellesleg, az a piac, ami úgy fagy be, hogy Magyarországnak egy fillér sem jut, az szó szerint a világvége lenne, amikor egyáltalán nincs pénz a piacon. Egyebekben csak az ár a kérdés egy kapitalizmusban.

Vagyis, ha tényleg hiszel a kapitalizmusban és a szabad piacban, akkor helyből elképzelhetetlennek tartanád azt, hogy egy rendezett költségvetésű országnak ne adjanak hitelt a piacon.

Ezzel szemben azt én nagyon is el tudom képzelni, hogy ha nem fekszünk le az uzsorások intézményesített terrorszervezetének (imf), akkor kiküldik, hogy nem kaphatunk pénzt. EZT én is elhiszem, EZT tényleg el tudom képzelni. De erre sem az a válasz, hogy lefekszünk az uzsorának.

Világosan leírtad: Az imf célja az, hogy liberálbolsevik világ legyen, amiben az uzsoramaffia diktatúrája érvényesül és az ő kezükben összpontosul minden hatalom.

Bár nincs ehhez köze, de nyilván nem véletlen, hogy éppen egyesül a Rockefeller és a Rotschild klán, persze, szép csöndben. De nem kell az összeeskvés elmélet, maradjunk a saját szavaidnál:

"azzal a céllal hozták létre [az IMF-et... a szerk] akkor hitelezzen, de úgy, hogy próbálja az adott országot megfelelő irányba "terelni" gazdaságilag."

És ebben a kontextusban a megfelelő irány az, amit a pénzügyi ditkatúra megkíván.

QED. Köszönöm, erről beszéltem.