Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Kontrasztok

Előzmény: #513163

De most tényleg...

Lassan kicsi AT.hirek lesz ebből a topicból is, hiszen ahogy leírok valamit, szint másnaptól csapatostul jönnek a cikkek ugyanabban a témában:

"Lincseléstől tartanak a németek Görögországban2012. május 22. | 18:01

Úgy tűnik a görög válság és az annak következményeitől való félelem egyre több német turistát tart vissza attól, hogy a bajba jutott dél-európai országba utazzon, írja a derstandard.at. Több turisztikai vállalat is arról számolt be, hogy közel harmadával visszaestek a Görögországba irányuló foglalások.

A görögországi és az észak-afrikai utazások foglalása komoly visszaesést mutat, nyilatkozta Hartmut Mehdorn, az Air Berlin légitársaság vezetője. Görögország jelenleg az egyik legkevésbé keresett utazási célpont, ami nagy valószínűséggel egy nemrégiben megjelent tudósítással is összefüggésbe hozható, amelyben azt állították, hogy Görögországban a németeket mostanában egyre több atrocitás éri."

http://www.portfolio.hu/vallalatok/lincselestol_tartanak_a_nemetek_gorogorszagban.167619.html

Márpedig ennél rosszabb hír kevesebb lehetne a görögök számára. Nekünk meg kellene egy tökös Magyarország reklám ungarische goulasch nostalgie címszóval, ezerrel nyomatva Németországban, mondjuk "Retro Balaton" címmel. Tessék már erre oda és felfigyelni!!