Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hozzaszolas

Jurist Előzmény: #502756

Kedves sz. istván!

Én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy melyik fél volt a hibás. Téged sem. Mindenki olyan jogérvényesítési módot választ, amilyet akar.

Nektek az a legfontosabb, hogy börtönbe kerüljenek emberek, nekem az, hogy pénzt kapjak vissza.

Én ügyvédként egy dologhoz értek. Megvizsgálom az összes irányadó jogszabályt és joggyakorlatot, értelmezem az ügyfél-Tadawul, ügyfél-qxxl jogviszonyt, és levonom a következtetéseket, hogy kivel és milyen érveléssel lehet a leghatékonyabban jogot érvényesíteni. Ez a szakmám, ebből élek és most a saját károsulti jogaimat akarom érvényesíteni. Mindezt hidegvérrel és nem indulattól fűtötten.

A jogszabályi környezetet nem ismerő embereket könnyű manipulálni, pláne ha az fx veszteség alatti sokkos állapotban vannak. Én nem akarok senkit sem befolyásolni, csak a tudatot akarom tágítani!! Ha sikerül majd árnyaltabban láttatnom ezt a jogilag komplex kérdéskört, már akkor megérte.

Az 1590. alatt nyilatkozó ismerősödnek láthatóan van fx tapasztala (nálam nagyobb is), de az fx kereskedés jogviszonyainak jogi hátterét hidd el, hogy én ismerem pontosabban. Az ismerősöd nagyon sok megállapítása elnagyolt, pontatlan. Ne érts félre, sok részigazság volt a megjegyzésében és van egy közös halmaz az ő és én megállapításaimban, de láthatóan nem érzi azokat a jogi finomságokat, amiről egy ilyen bonyolult jogérvényesítés szólni fog. Még jogászoknak is kész kihívás hidd el és a tehetséges fiatal jogászoknak ez lenne az igazán inspiráló szakmai munka.

És még egy jó tanács minden Fórumózónak. Manapság a stocklandyard weblapját sok hatóság és sok érintett olvassa. Arra kérem a károsulti fórumtársakat, hogy kerüljétek az indulatos kirohanásokat, mert könnyen elkövethetitek a rágalmazás, zaklatás tényállását. Például a mindennapi felfogásban lehet, hogy csalásként élitek meg, ami velünk történt. A büntetőeljárásban azonban nem biztos, hogy a nyomozóhatóság bizonyítva látja, hogy az elkövetőek jogtalan haszonszerzés végett mást szándékosan tévedésbe ejtettek, hogy ezzel másnak kárt okozzanak.

Amit egy mindennapi ember bizonyított ténynek él meg, az jogilag még közel sem az.

Szóval a saját érdeketekben kérlek, óvatosan írjatok.

Hétvégén több időm lesz, jogi górcső alá veszem elsőnek a Tadawul FX működését, utána a qxxl működését. Addig türelmet kérek….

Üdvözlettel:

Jurist

u.i. Igen kedves sz. istván, bemásolom emailből, mert nekem így kényelmesebb, mert hosszúkat írok. Ebből kérlek ne vonj le következtetéseket. Köszönöm.