Re: facebook
negyvenentúl Előzmény: #499750Sziasztok!
Szeretném az elején tisztázni, hogy minden beírás gondolatébresztőként hathat az olvasóra, így amennyire építőjellege is van úgy rombolhat is. Másik topicban leírtam, hogy családon belül is ( bátyám) van Qxxl -károsult. A topicban összehasonlítottam az Általad említett 2 szolgáltatót. Most ezért erre nem térnék ki. Ha úgy lenne ahogy mondod, számos kérdés merülne fel mindenkiben. például: A Perfectonál december óta van számlám-azóta elért több, mint 13% ot. Ha a qxxl állna emögött is (és kitudja még hány cég mögött ugye...), akkor a kereskedési rendszerüknek megfelelően már rég mínuszban kéne lennie az egyenlegemnek. Ezt abból fejthető vissza, h a bátyám alfa számlájának kivonatát láttam és a kezdetektől be voltak ragadva rossz kötésekbe- mert ilyen volt a robot. A Perfecto FX nél meg kézzel kereskednek és eddig jól.Ezt azért tudom kijelenteni, mert látom az összes kötést- pozíciók irányát, méretét, eredményét mindent. És ami nagyon fontos, hogy a számlám aktuális eredményét! Röviden azt szeretném sugallni, hogy az Európában elérhető kezelt számlás szolgáltatók mögött ugyanazok a Qxxl es katasztrófát okozó személyek állnak. Gondoljunk csak bele- felépítettek egy gyors meggazdagodásra alkalmas mlm es rendszert, találtak egy olyan brókercéget ahol meg lehet ezt a félrevezetést csinálni és összeszedtek több milliárdot. Ezek a személyek miért gondolkoztak volna egy összehasonlíthatatlanul gyengébb partneri rendszerű, de minden más tulajdonságban jobb és átláthatóbb rendszer kiépítésében? Ezeknek az embereknek a gyors meggazdagodás volt a cél, amiért vállalják a felelősséget!
Üdv