Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: facebook

FX_trader Előzmény: #499749

Igazatok van, erre nem is gondoltam.

Lehet, hogy az „sz.istván” meg a többi quantum gyalázó ezen a fórumon is quantumos (vagy volt quantumos, akik kiléptek és csináltak egy saját céget) és ők csinálják a Perfectot is.

Mert hogy ugye, megtudtuk, hogy a quantum újonnan alapított jaját brókercége az XFX bróker Új-Zeelandi a Perfectofx szintén Új-Zélandi. Nem láttok ti egy nagyon pici összefüggést ezek között???

Az Irbenis bedőlt, onnan szépen kivették a nagy ZSÉÉ-t, a quantum-ot bedöntötték, onnan is kivették a nagy ZSÉÉ-t és most mindenki menjen át a Perfectohoz, hogy ott is le tudjanak mindenkit húzni…

Úgy látom a korábbi hozzászólásommal telibe találtam a témát, mert azok az emberek akikre hivatkoztam, hogy miattuk robbant ki ez az egész, most elég csendben vannak, ugyebár???

Könyörgöm! A vak is látja, hogy ez az sz.istván, aki = az QuantumXXL.Károsult felhasználóval az egyik volt tulajdonos, aki összeveszett a többivel, különben hogy fenébe tudna ennyi mindent a tulajdonosokról????

És lehet, hogy ő és társai csináltak egy új céget, ami PerfectoFX névre hallgat!

Ez gondolom, több ember fejében megfordult!

Az tény, hogy ha nincsen ez a rémhírkeltés, akkor nem veszik ki a pénzüket többen, ami megemelte a floatingot, (mert elfogyott a nyitott kötések mögött a fedezet nagy százaléka) az akkor még loss MAM-ban.

Miért is volt erre szükség???

Mert kellett az indulótőke a Perfectohoz? Nem? Ez persze csak egy feltevés, de ez több mint gyanús nekem.