Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: KGY-ről pár adat

Trisz Előzmény: #496121

Alap: tiszteletben tartom az eddig kifejtett véleményeteket. (Mind Zotyáét, mind a tiédet. Elsősorban hozzátok kapcsolódóan szállok be az eszmecserébe.)

A múlt: az eddigi disznóságokat nem lehet egyértelműen a régi vezetés nyakába varrni. A meghatározó tulajok támogatása nélkül már böriben lennének. A tulajok körében nem látjuk az igazi mozgásokat, tehát csak logikailag következtethetünk a valós helyzetre. Mivel a kgy-n nem feszegették a régi vezetés bűneit, így vagy a régi tulajok változatlanul nagy befolyással rendelkeznek, vagy pedig a tulajdon átadáshoz kapcsolódó megállapodás része a szabad elvonulás.

Nagy vesszőparipám (Mennyi a kicsik aránya?) továbbra sem konkretizálható kérdés. Hatalmas segítséget adna a döntésekhez, ha ezt tisztán láthatnánk. Ebből következően max. később tudhatjuk csak meg, amikor már nem ad támpontot semmihez. Itt mindenkinek a saját megérzéseire kell hagyatkoznia. Csak ennek a kérdésnek a jó megközelítése garancia lenne a jó döntéshez. Amennyiben a kicsik aránya 3% alatt lenne, úgy nem túl kockázatos a befektetés. Ha felette van, akkor viszont reménytelen.

Jelen, jövő: A legtöbbet azon gondolkodom, hogy miért tették ennyire kirakatba a mérlegen keresztül ezt a sok sz@rt. Profi társaságnak tartom őket, (ezért is mertek ennyire bátran elmenni a borotva éléig) és ennél sokkal diszkrétebben szokták megoldani az ilyen őrségváltást. Belső jkv-k teljesen meg tudják védeni az újakat az időzített bombáktól. Ők mégis ezt választották. Ennek csak közgazdasági okai lehetnek.

Teljesen megértem az optimista várakozásokat. Én magam is azt olvasom ki a változásokból, hogy jelzésértékűen elhatárolják a múltat a jövőtől. Viszont azt nem gondolom, hogy a kupiba most feleségnek való "szűz" lányok jönnének. Nem is erre van igény. Szvsz a kevéssé változott tulajdonosi kör most báránybőrt akar húzni a vezetőkre. Közös érdek, hogy ne lógjon ki alóla a farkas. De ne akarjuk elhinni, hogy ezekbe szerelmesek lehetünk. Én megelégednék azzal, ha most éppen az lenne a dolguk, hogy üzleti eredményeket produkáljanak.

Azokkal szemben állok, akik most jó hírekben reménykednek. Nekünk most az lenne a legjobb, ha mindenki számára érthetetlen módon lassan elkezdene emelkedni az árfolyam. Ha a jó hírek jönnének, az már az emelkedés végét is jelenthetné.