Regisztráció Elfelejtett jelszó

KGY-ről pár adat

Miguel

Sziasztok!

Zotya már írt róla én csak kiegészíteném pár dologgal:

Irdatlan méretű leírások voltak az apportok tekintetében! Most látszott igazán csak az, hogy a bekerüléskor mennyire felül voltak értékelve az eszközök!!!!!

Nincs egyetlen olyan instrumentum ami 2008-óta a világon ekkora értékvesztést szenvedett volna el.

A másik, hogy az új IT tiszta képet csak így kaphatott a könyv szerinti eszközökről. Igen ám, de ha ezt vesszük, akkor képzeljétek el mennyi lehetett a valós érték a 2008 környéki apportoknak ha 2011 év végén a könyv szerint csak ennyit értek!!!!

(Szinte) nem jól fogalmazok, minden apport véleményem szerint 4-6 de inkább 8-10 szeres értéken került a Phylhez. Ugyebár az apportokért részvénnyel fizetett a phyl, ez hígította a részvényszámot; de a kérdés ott van újra: ki vette anno a válság kellős közepén; mert vki vagy vkik vették( zuhant az árfolyam rendesen!)

Nos szerintem akkor inflálták( égették el) a pénzért jegyzők tőkéjét!!

Ahhoz, hogy a büntethetőséget elkerüljék megvolt az értékbecslésük( most már azt is tudom kitől== Dr.G.J)

ami alapján megtették amit megtettek.A csávából így tudtak kimászni: részvény névértékét lenyolcadolták---a pénzért jegyzők buktak újra--majd az így keletkezett " hasznot" eredménytartalékba vágták.

A forgó eszközök gyakorlatilag hatodára estek vissza, a követelések ötödére, tehát a vevői állomány igen jelentősen csökkent---fizettek a vevők--

Az érték papírok ( kapcsolt vállalkozások) 1milliárd közeli összegről 20millióra(!!!!!) esett vissza. A források részben, a saját tőke terhére írták le a veszteségeket:: 7,08 milliárdról 2,5 milliárdra!!!(esett a saját tőke!!)

( ebben benne van a rv névérték is)a tőke tartalékban meg ott figyel a majd 6 milliárd.

A kérdés: MIBEN ??????

A cégben( bocsánat holdingban)maradt a GR,EURO GEnerál,Révai,Dolgozói Kft,TAMOLA, SANOFARMA; amik közül a Révai ér(het) kb.2-3 milliárdot, max. 4-et de akkor már benne van a recepciós is( Zotya)

Kérdésemre, hogy a nagy részvényesek terveznek-e bármiféle felelősségre vonást a távozó IT tagokkal szemben( ugyebár minden részvényes rosszul járt a felelőtlen vezetés döntései következtében) nem válaszoltak.

A távozók amit akartak elvitték, tényleges vagyon szerintem a Révai a holdingban, más semmi.

Az előadás véget ért, az utolsó kapcsolja le a villanyt!

Zotya amit mondtam, továbbra is tartom!

El nem adom, mert a többi tőzsdei tranzakciókon nyert pénzem után a veszteséget ezzel fogom kompenzálni( már ha lesz miből kompenzálnom az év végére)

Szerintem még 10% sincs a külsők kezeiben, szerintem max.2-3 % lehet a teljes részvény mennyiséghez képest.

Ha a hatóság hétfői nappal elrendelné a részvény tulajdonosok nevesítését: azt hiszem igen elcsodálkozna a nyájas olvasó!!!

:)