Re: Elnézést mindenkitől!
HZ-FX Előzmény: #484612Igen. Most már el tudom képzelni, hogy volt 1 millió a számlán. Mégpedig azért, mert olvastam egy jó kis bejegyzést egy magyar forex oktató cégről, akik előadásokat tartottak és így toborozták számlamenedzselésre az embereket. Nagyon jó a bejegyzés olvassátok el:
http://5mp.eu/web.php?a=moneymentor&o=MgIVYdJmJV
Idézet:
"Tegnap elhívtak a ***** előadására Kecskeméten. Kíváncsiságból elmentem és megdöbbentem. Akkor lehetsz a ***** ügyfele, ha nyitsz rajtuk keresztül a svájci MIG bankban egy számlát 2000 EUR/USD/CHF értékben. Majd vegyél részt egy 1 napos képzésben 130 ezer forintért. Kereskedni nem fogsz tudni, de nem is ez a cél, hanem, hogy saját fejlesztési robotjukkal ők kereskedjenek a te pénzeddel: kockázat a tiéd, de a nyereségből levesznek 40%-t."
Szóval vannak információk....
Nagyon kell vigyázni...
Viszont a BSI-nak egyetlen érdeke van a javadalmazás miatt: az ügyfeleknek nyereséget termelni az Apollo Money Maker robottal... ezért fontos nekik a tőke védelme...
Én nem mondom azt, hogy az Apollo Money Maker az egyetlen és a legjobb, de aki nem használja és nincsen tapasztalata vele kapcsolatban az inkább ne írjon véleményt, mert úgy tűnhet, hogy a cég nem megbízható, pedig ez nem igaz.
Én soha nem bántottam egyetlen céget sem, de ha valakit érdekel a véleményem szívesen elmondom, de a továbbiakban csak emailben... Eddig is sokan kérték ki a véleményemet, akárcsak neked.